Într-un interviu acordat pentru Pavel Zingan, interpreta Natalia Gordienko a mărturisit despre planurile grandioase pentru anul 2021. Secretul mare este că urmează să se deschidă o școală de muzică, numită Little Beatle. Cinci mascote vor reprezenta cinci activități diferite: sing, play, dance, act și blog-vlog. 

După ce au apărut întrebări din partea părinților referitor la studiile muzicale de calitate la noi în țară și după ce Natalia Gordienko a parcurs traseul de la A la Z în domeniul muzical, ea a decis să înființeze prima școală de muzică din Republica Moldova care va avea un concept unic și deosebit pentru țara noastră.

Pe lângă faptul că va fi o școală ce va dezvolta capacitățile creative la copii, va fi și un centru de producție cu sloganul Transformăm copiii în vedete. De asemenea, interpreta menționează că tinerii artiști au un potențial enorm care trebuie prezentat și peste hotarele țării, iar pentru asta deja au fost dobândite oportunități și cunoștințe necesare.

Ce ține de limba de predare, la momentul actual au fost stabilite două: româna și rusă, dar se ia în considerare și limba engleză, aceasta fiind necesară în domeniu. Va fi o școală unde se va opta pentru prezența fizică a copiilor, de altfel, interpreta consideră că nu poți învăța un copil să cânte la un instrument sau să danseze – online. Cel mai mare plus este că toate cele necesare vor fi adunate într-un loc, nu va fi nevoie de dus copilul în câteva locații diferite și de pierdut timp pentru drum.

Natalia Gordienko susține că Little Beatle este o inițiativă solicitată la modul serios și cu siguranță va deveni o premieră pentru Moldova.

Sursă: pavelzingan.md