Direct de la Eurovision, la petrecerea Kristinei Obrakaite. Natalia Gordienko încă nu a ajuns în Moldova, după finala concursului Eurovision 2021. Artista a fost invitată la petrecerea fiicei Allei Pugaciova, acesta s-a distrat alături de Filip Kirkorov, Maxim Galkin, Yana Rudkovskaia și multe alte vedete ale estradei din Rusia. 

Ieri, Kristina Orbakaite a împlinit 50 de ani, iar cu această ocazie a dat o mega petrecere într-un local select din Rusia.

Familia, prietenii și colegii de breaslă nu au putut lipsi de la eveniment. Glisează să vezi mai multe imagini de la petrecere.

Printre invitați a fost și Natalia Gordienko. Artista a ales pentru această petrecere o ținută sclipitoare, la propriu. Rochia roșie cu paiete și pene i-a venit foarte bine. Ținuta a fost completată de pantofii semnați Amina Muaddi, un trend al momentului.

„La mulți ani, frumoasa, gingașa și uimitoarea noastră, Kristina Orbakaite. Fie ca în privirea ta să fie mereu o flacără, întreținută de cei dragi și bărbatul iubit să o facă mai puternică, și mai fierbinte”, a fost urarea Nataliei Gordienko pentru omagiată.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: