Interpreta de la noi a fost invitată de către bunul ei prieten, Filip Kirkorov, cunoscut drept un mare admirator al brandurilor de lux, la un eveniment fashion de anvergură petrecut aseară la Moscova. Așa cum se cuvine, atunci când se prezintă la o prezentare de modă, invitații poartă ținute ce aparțin aceluiași brand. Natalia Gordienko a ținut cont de această regulă nescrisă și a adus un omagiu mărcii de lux franceze.

„Ieri am fost invitată la unul dintre principalele evenimente din lume. Nu mă tem de acest cuvânt. A fost un spectacol al noii colecții pentru femei @louisvuitton, la Muzeul de Arte Frumoase A.S. Pușkin.

De ce este atât de important? Pentru că acesta este prima prezentare și vor fi 4 în total! Un eveniment minunat pe care nu-l voi uita niciodată. A fost foarte frumos – nu există alt cuvânt pentru asta.

Îți mulțumesc pentru seară, Filip Kirkorov”, a scris interpreta într-o postare în care a împărtășit mai multe imagini captate în seara prezentării de modă.

Natalia Gordienco a avut o apariție impecabilă într-o rochie scurtă, mulată pe corp, Louis Vuitton. Piesa vestimentară în carouri ce imită tabla de șah, i-a venit perfect artistei care are o siluetă de invidiat. Aceasta a optat pentru o coafură asemănătoare celei pe care a purtat-o pe scena de la Eurovision 2021. Interpreta și-a asortat ținuta cu o pereche de pantofi aurii superbi și o poșetă de seară, neagră.

Pentru ca să nu încare mai mult ținuta, Natalia a evitat bijuteriile, însă a optat pentru un ceas.

Rochia, care pare inspirată din ținutele purtate de moderatoarele curselor de mașini, poate fi achiziționată pe site-ul oficial Louis Vuitton din Marea Britanie, cu 2110 lire sterline sau 2458 de euro (echivalentul a 52 mii de lei).

Artista a împărtășit mai multe imagini în care apare alături de vedete din Rusia, precum Filip Kirkorov sau interpreta Zara.

Sursa: Instagram / Natalia Gordienko