Deseori ne întrebăm ce să facem ca să fim cu adevărat fericiți, mai ales acum când stresul este parte din viața noastră. „Iubirea de sine, fericirea, armonia, încrederea, energia, inspirația, nu apare peste noapte la nimeni”, spune psihologa Aurelia Balan.

Viața ta este oglinda gândurilor pe care zilnic le tot învârtești ( de multe ori inconștient) în minte.

Iubirea de sine, fericirea, armonia, încrederea, energia, inspirația, nu apare peste noapte la nimeni. Este rezultatul muncii de ani, a ta – cu tine! La creștere și dezvoltare se lucrează continuu, toată viața! Investind timp, bani, cunoștințe, oameni de calitate.

Dacă vrei ceva superior nivelului în care te afli, începe prin a manifesta recunoștință pentru tot ce ești, pentru tot ce ai, pentru toți oamenii care au trecut până acum, prin viața ta de om. Apoi prin a ierta: pe sine, pe mama și tata, fostul/a și tot așa pe fiecare om care crezi că și-a lăsat amprenta asupra ta.

Nu uita nici de comunicarea zilnică cu Dumnezeu! Și învață să-i cunoști răspunsurile: prin gânduri, semne, oameni…

Citește și: #10yearschallenge cu Aurelia Balan: „Am adunat în arhiva sufletului multe povești de viață”

Dăruiește ce e mai bun , dar și oferă-ți tot ce e mai bun.

Alege oamenii, doar câțiva, dar ai tăi! Pe restul respectă-i, eliberează-i și mulțumește-le pentru resursele care le-au amplificat în viața ta. Iar dacă acum vrei să spui cuiva ceva și simți necesitatea de a oferi o îmbrățișare, fă-o azi (!), mâine ar putea însemna niciodată.

Trăiește curat și nu-ți fie frică să mături cât mai des, prin toate colțurile sufletului tău. Debarasează-te de ce nu îți aparține: convingeri limitative, dorințe ale altora, gânduri, frici, obiecte, haine, cărți, experiențe, oameni.

Oferă timpului, timp de calitate! Onorează-ți viața și spiritul divin care ești.

Și dacă vrei mai mult, alege-ți drept camarad de călătorie un specialist, cu care să mergi braț la braț, spre marea ta metamorfoză.

Sursa: Instagram/AureliaBalan