Mama– începutul tuturor începuturilor. La ea sub inimă am crescut 9 luni și o viață întreagă ne aflăm în sufletul ei. Legătura dintre mamă și copil este mai cea mai puternică, iar dragostea una pură și necondiționată. Acum, ne aflăm în ziua de celebrare a femeii. De la femeie a pornit totul: viața, iubirea și puterea.

Showbizul autohton este plin de femei frumoase, carismatice. Iar astăzi vă prezentăm cele mai sexy mămici de la noi din țară:

Lia Taburcean

 

Tânăra interpretă crește, împreună cu soțul ei, 2 copii frumoși.

Valeria Țurcan

 

Food bloggerița a născut în 2021 un băiețel frumos, Saul.

Katty Black

 

La doar 24 de ani, bloggerița este mamă a 3 băieței: Eugen, Simion, Luca.

Anișoara Loghin

 

Prezentatoarea a devenit mamă pentru prima dată în 2021, a născut un băiețel Raul, iar acum are și o fetiță.

Cristina Lisnic

 

Mama a doi băieți și bloggerița Cristina Lisnic a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în data de 23 martie 2021 și spune că este o femeie împlinită și extrem de fericită.

Tany Vander

 

Femeia de afaceri este căsătorită cu Vasile Lungu. În căsătorie cu el , ea a adus pe lume un băiat, Adam.

Doina Danielean

Prezentatoarea este mamă a unui fiu Daniel-Ionuț. Soțul ei este tată a unei fiice Delia. În aprilie 2022, ea a născut mult așteptata fetiță Eva-Maria.

Gloria Gorceag

 

Prezentatoarea TV și interpreta Gloria Gorceag a adus pe lume al doilea său băiețel în data de 22 iunie 2021. Gloria mărturisește că atunci când a aflat că așteaptă al doilea copil s-a avântat în noua etapă din viața ei cu brațele deschise și cu gânduri senine.

Gabriela Damir-Burlaca

Tânăra familie, Roman și Gabriela s-a umplut de fericire la data de 14 ianuarie 2023, a apărut pe lume fructul iubirii lor Avraam.

Kătălina Rusu

 

Interpreta crește 2 fetițe garofițe și își așteaptă cel de-al treilea bebeluș.

Tatiana Hacina

Cunoscuta meșter PMU a adus, la început de ianuarie 2023, pe lume un băiat sănătos, Ilie.

Lidia Naforniță

 

La începutul lunii noiembrie 2021, Lidia Naforniță a născut al doilea copil. Sora renumitei soprane, Valentina Naforniță, este mai discretă și preferă să nu își afișeze viața personală.

Marina Cârnaț

 

Cea mai cunoscută mămică a 8 copilași, se află acum în așteptarea celui de-al nouălea. Fiecare copil a amplificat dragostea dintre soții Cârnaț.

Distribuie articolul: