La un moment dat, fiecare dintre noi își poate ieși din sărite și poate acționa agresiv atunci când nu este ascultat sau își dorește cu orice preț ceva. Uite că există totuși câteva zodii care pot fi de-a dreptul periculoase: de la manipulare la încălcarea legii. Aceste trăsături nu se atribuie tuturor nativilor zodiacali, întrucât ne naștem și trăim în medii diferite.

Capricorn

Capricornul este o persoană periculoasă pentru că poate comite o mulțime de infracțiuni sau lucruri imorale în orice domeniu, fie că este vorba de muncă sau de a înșela pe cineva în viața privată. Dezavantajul lui este neglijența, așa că poate fi prins cu ușurință.

Leu

Leul este un psihotic cu un temperament coleric. Fiind un semn de foc și guvernat de planeta Mercur, Leul poate călca pe cadavre cu scopul de a obține faima.

Scorpion

Scorpionul are tendința de a fi gelos, agresiv și sadic, așa că poate fi extrem de periculos atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Natura lui sadică îl face să-i manipuleze pe ceilalți și chiar dacă nu acționează de unul singur, el este inițiatorul.

Săgetător

Săgetătorul are o latură extrem de dură și este foarte viclean. El nu apelează la această latură a sa cu excepția cazului în care viața lui este în pericol. E un hoț excelent și poate trage pe oricine pe sfoară.

Vărsător

Personalitatea Vărsătorului este una manipulatoare și răzbunătoare. Este un as atunci când vine vorba de răzbunare și știe cum să-și folosească carisma pentru a-i manipula pe ceilalți astfel încât să obțină ce își dorește.

Balanța

Este un as în ceea ce privește infracțiunile legate de bani. Deși este un semn al echilibrului, dragostea de avere este prea mare ca să îl rețină să rămână moral.

Sursa: Eva.ro

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: