Săptămâna aceasta este deja pe sfârșite, dar cu toate acestea în weekend cu siguranță o să ai ce viziona. Pentru că Netflix a adus în atenția iubitorilor de cinematografie mai multe pelicule de comedie, drame, război și bazate din cărți sau chiar pe fapte reale. Cu siguranță vei găsi și tu ceva pe placul tău, iar în acest articol noi îți venim în ajutor.

Iată ce filme au apărut săptămâna aceasta pe Netflix, sau vor apărea foarte curând!

„The Case Against Boeing”

Acesta este un film documentar care merită să fie vizionat.  Este vorba despre un moment important în care investigatorii scot la iveală de ce așa-zisa goană după profituri uriașe a Boeing a putut duce la pierderea integrității și la micșorarea siguranței călătorilor, prin producerea unui număr din ce în ce mai mare de accidente.

„The One”

Acest film este despre cinci minute în viitor, într-o lume în care un test ADN vă poate găsi partenerul perfect – singura persoană de care sunteți predispus genetic să vă îndrăgostiți pasional. Ideea filmului este simplă, dar implicațiile sunt explozive. După ce îl vei viziona nu te vei mai gândi niciodată la dragoste și relații în același mod.

„Dolittle”

Acest film, care a apărut joi este unul de familie, bazat pe un volum de carte. Acțiunea, avându-i în distribuție pe Robery Downey Jr., Antonio Banderas și Michael Sheen, ea o prezintă pe Regina Victoria. Aceasta se îmbolnăvește brusc, iar dr. Dolittle, ucenicul său și animăluțele sale merg într-o aventură aparte pentru a găsi un leac magic.

„Jeen-yuhs: A Kanye Trilogy”

Pe 16 februarie a apărut și serialul american „Jeen – yuhs. Trilogia Kanye”. Actul 1 prezintă viața unui superstar în devenire, acest serial documentar este despre cariera lui Kanye West. Documentarul este realizat pe parcursul a două decenii.

„Run”

Run este un film thriller, cu suspans, horror, avându-i în distribuție pe Pat Healy, Sarah Paulson și Kiera Allen. Filmul apare duminică. După ani întregi de stat în izolare pentru a rezolva mai multe probleme de sănătate, tânăra Chloe crede că mama sa ar putea să o țină cu forța din cauză că ascunde o serie de secrete sinistre.

Tu pe care dintre filme îl vei viziona primul?

Distribuie articolul: