Astăzi, tinerele de pe TikTok și Instagram oferă opțiuni de coafare extrem de originale pentru școlărițele moderne și nu numai: cozi de cal, coafuri cu eșarfă în păr și cozi cu bule. Îți ia exact 10 minute să le faci, dar par de parcă au fost făcute de un stilist profesionist.

Acest stil la modă este potrivit pentru orice vârstă. În acest articol vei vedea cele mai populare coafuri din această toamnă, explicate pas cu pas.

Coadă de cal relaxată

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от justine marjan (@justinemarjan)

Această coafură originală poate fi repetată, chiar dacă nu ai un elastic la îndemână. Trebuie doar să treci coada de două ori prin găurile făcute cu degetele, așa cum se arată în videoclip, și voila – rapid, simplu și frumos. 

 

Coafuri „Afro Kos”

„Afro Kos” este o coafură destul de populară, cu care mulți se întorc astăzi din vacanțele de la mare. 

Afro Kos nu trebuie să fie purtate doar liber: pot fi răsucite în cocuri amuzante pe partea de sus a capului. Pare dificil doar dacă nu ai încercat.


Coadă în stil retro


Un mare fan al acestui stil este cântăreața Ariana Grande. Nu este deloc dificil de replicat: e suficient să separi două șuțive mari din partea din față și să leunești în partea din spate a capului cu o bandă elastică. Apoi, fă o mică coadă de cal în partea de sus a capului. Restul părului liber coafează-l în bucle ușoare.  Coafura va arăta mai îngrijită și mai fină, dacă stropești ușor părul cu fixativ la final.

Coafură cu eșarfă

Eșarfele nu sunt la primul lor sezon. Există multe opțiuni pentru crearea coafurilor cu acest accesoriu. Iată probabil cea mai simplă dintre ele: strânge părul într-o coadă de cal mică și pune eșarfa prin elastic. Apoi, împletește părul cu o eșarfă strâns și răsucește-l într-un coc. Rămâne doar să fixezi coafura cu o bandă elastică și să îndrepți vârful eșarfei, astfel încât să cadă frumos în jurul gâtului.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Makeup (@bebeautymood)

 

„Chifle” în stilul prințesei Leia

Coafura prințesei Leia din filmul „Star Wars” a devenit deja legendară. 

Cozi împletite în față

O altă coafură populară din anii 2000. Doar separă două șuvițe din partea din față și împletește-le în mici cozi. Le poți lega cu benzi de cauciuc mici sau agrafe originale. Un minim de efort – și ești într-un stil cu Hayley Bieber sau Margot Robbie!

 

Crabul

Crabii de păr au revenit în modă! Cea mai ușoară coafură cu acest accesoriu iconic din trecut este să ondulezi părul din spatele capului și să-l aduni cu acest crab.


Cozi cu bule

O altă coafură originală, inspirată din anii 2000. Codițe cu bule pot fi făcute din șuvițele din față sau chiar din tot părul – în orice caz, va arăta foarte cochet și neobișnuit.

Citește și: Coafuri elegante cu crabi

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: