Au revenit în modă coafurile cu accesoriu, populare în anii 1990. Dacă vrei să-ți diversifici lookul de toamnă cu ajutorul unor ace de păr, atunci noua noastră selecție de exemple îți va servi drept un excelent ghid.

Vezi mai jos câteva idei pentru coafuri elegante cu crab. Acestea sunt și foarte ușor de reprodus acasă: 

Pentru părul lung


Pentru cei cu părul lung, există o mare varietate de coafuri, ce folosesc acest accesoriu. Important e să utilizezi un crab destul de mare, care să reziste la structura originală, pe care ai creat-o pe cap.

Cea mai ușoară opțiune este să răsucești părul într-un garou și să-l fixezi pe partea din spate a capului cu o agrafă, lăsând capetele părului să cadă neglijent. O altă idee este să-ți lași părul liber și să folosești câțiva crabi mici, pentru a elibera mai multe fire în scări.

Separă câteva fire din partea din față și fixează-le cu un crab mic, lăsând restul părului liber. De asemenea, poți colecta tot părul într-un crab și să-l fixezi pe partea din spate. În al doilea caz, nu uita să îndrepți ușor firele de la agrafa de păr și să adăugi volum coafurii.

Pentru păr gros

Dacă ai părul gros, este mai bine să fixezi coafura cu o bandă elastică înainte de a fixa crabul, astfel vei fi mai sigură că nu se va destrăma, după ceva timp. Colectează mai întâi părul într-o coadă de cal dezordonată și abia apoi fixează-l cu un crab, în orice fel dorești. 

Pentru părul scurt

Pentru părul scurt, dimpotrivă, nu este nevoie de benzi elastice suplimentare.Pentru părul creț

Pe părul creț natural, crabii nu par mai puțin interesanți decât pe părul drept. Rețelele de socializare oferă un număr mare de exemple de coafuri cu acest accesoriu, în special pentru cei cu bucle. Iată, de exemplu, unul dintre ele: separă câteva fire din față și răsucește restul părului într-o coadă și fixează-l cu un crab voluminos. Firele de păr care ies din coafură pot fi netezite cu un gel special de coafare.

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: