Timpul nu poate fi ținut pe loc, dar atunci când vine vorba despre frumusețe, există câteva trucuri care pot ascunde semnele îmbătrânirii. Alegerea unei coafuri potrivite te poate întineri chiar și cu 10 ani. Aceste schimbări te pot ajuta să obții un look de invidiat și să îți păstrezi tinerețea, fără să fie nevoie de intervenții chirurgicale și tratamente scumpe.

O tunsoare nepotrivită, o culoare ștearsă sau un păr deteriorat sunt doar 3 elemente care pot accentua semnele îmbătrânirii, iar în anumite cazuri chiar te pot face să pari mult mai în vârstă. Pentru a evita acest lucru poți încerca o serie de schimbări care te vor ajuta să ai un look fresh și care să mascheze trecerea timpului.

1. Bretonul într-o parte

Dacă fizionomia îți permite, bretonul într-o parte este o schimbare de look pe care merită să o încerci. Această tunsoare te va face să pari mult mai tânără și îți va scoate ochii în evidență. În plus, acest tip de breton poate fi aranjat în mai multe moduri, ceea ce înseamnă că poți obține o coafură nouă de fiecare dată.

2. Împletiturile

Cu toate că împletiturile par o coafură care se potrivește mai mult tinerelor, doamnele trecute de 40 de ani nu ar trebui să le ocolească. Poți încerca o astfel de coafură, ușor dezordonată, iar 10 ani vor dispărea ca prin minune, potrivit simplemost.com. În plus, dacă obișnuiești să îți prinzi părul la spate, într-o coadă, înlocuiește această coafură cu împletiturile și vei obține un look de invidiat.

3. Bob ondulat

Un bob ondulat este alegerea perfectă dacă îți dorești un look tineresc. Lungimea scurtă a părului îi va da acestuia volum, în timp ce șuvițele ondulate vor contura un stil romantic și care te va pune în evidență.

4. Șuvițe calde și luminoase

Pentru mai multă luminozitate, alege ca șuvițele din față să fie colorate în nuanțe calde. Acest truc îți va oferi un plus de strălucire.

SURSA

Distribuie articolul: