Una dintre știrile cele mai importante din ultima vreme este aceea că actița din cunoscutul serial „Suits”, Meghan Markle, s-a logodit cu Prințul Harry. Anunțul a fost făcut de curând, iar internetul a fost asaltat de poze de la logodna acestora. Mai puține lucruri s-au scris însă despre frumusețea actriței. Într-un interviu acordat pentru Birchbox, aceasta a împărtășit câteva dintre trucurile ei beauty.

1.Nu folosi prea mult fond de ten

„Aplica fondul de ten doar acolo unde este nevoie și apoi foloseste un beauty blender pentru a-l difuza. Eu nu vreau să imi acopar pistruii niciodată, așa că aplic o cantitate mică de fond de ten în anumite zone, și nu pe toată fața.”

2.Iluminează-ți ochii

„Ca ochii să para mai mari, aplică un highlighter în colțul ochiului – acest truc e folositor mai ales atunci când filmam până la 3 dimineața, iar eu trebuie să arat fresh.”

3.Pentru mai mult volum, dă-ți părul pe spate

„Nimic nu se compară cu asta! Când părul meu e puțin greu, Susanne, hair stylistul meu de la filmări, mă pune sa mă aplec cu capul în jos, și aplică puțin spray pentru textură, apoi mă pune să îmi dau părul pe spate pentru un efect extra.”

4.Folosește periuța de dinți într-un scop inedit

„Pentru firele rebele, aplic putin spray fixativ pe o periuță de dinți – același truc merge și pentru a îmblânzi linia părului.”

5.Exersează-ți mușchii feței

„Eu fac exerciții pentru expresiile faciale date de unul dintre esteticienii mei favoriți, Nicola Joss, care practic te pune să îți sculptezi faâa din interior spre exterior. Jur că functionează, pe cât de ciudat ar parea. În zilele în care fac exercitiile, pomeții și linia maxilarului arată mult mai definite. Nu e de mirare că e la mare căutare în sezonul premiilor, atunci când toate actrițele vor să arate de nota 10”.

Sursa: elle.ro

Distribuie articolul: