Fie că al șaselea simț există sau nu, unii oameni au capacitatea de a citi gândurile celor dragi cu o simplă privire. Identifică rapid și cu precizie emoțiile partenerului de conversație, dacă vorbele lor sunt luate în serios sau nu și când trebuie să insiste pentru a obține ceea ce-și doresc.

Este o armă extrem de puternică și nu puțini sunt cei care ajung să o folosească pentru scopuri mai puțin nobile și, de cele mai multe ori, fără a-și divulga intențiile.

Rac

Intuitivi și mereu conștienți de propriile emoții, racii funcționează ca un adevărat scanner în relația cu cei dragi. Universul lor interior, dominat de sentimente contradictorii, însă dintre cele mai intense, i-a făcut să aprecieze mai mult comportamentul nonverbal al partenerului de conversație, decât vorbele acestuia. De cele mai multe ori, racii își vor da seama care este miza adevărată a unei discuții încă din primele secunde, iar asta fără să fie prea atenți la cuvinte.

Pești

Intuiția nativilor din zodia Pești este legendară. Se vor baza exclusiv pe ea atunci când vor interacționa cu o persoană apropiată și nimic nu le va schimba părerea, dacă sentimentul pe care îl au este negativ. Pur și simplu peștii sunt atât de sensibili, încât detectează fiecare emoție a partenerului de conversație și o folosesc apoi pentru a înțelege și prezice adevăratele intenții ale acestuia. Dacă ceva nu se simte bine, probabil că nu e.

Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă un detector de minciuni ascuns pe undeva, pentru că simt un neadevăr de la kilometri distanță. E practic imposibil să-i minți, ceea ce le dă calitatea de a ghici mereu ce este în mintea celor dragi. Cum reușesc asta? Sunt în primul rând onești față de ei. Și nu au niciun motiv să coboare ștacheta pentru altcineva. Pe lângă asta, au o privire ca un laser, care oprește din start orice tentativă de manipulare.

Sursa: observator.tv

Vezi și: Zodia care iubește cel mai mult! Dragostea ei este cea mai pură!

Distribuie articolul: