Nu eşti tocmai mulţumită de felul în care arăţi fără niciun pic de machiaj? Nu eşti singura. Potrivit unui studiu, 44% dintre femei se simt neatrăgătoare fără machiaj. Dar poţi apela la câteva mici trucuri simple care te ajută să fii foarte sexy şi 100% naturală, fără fond de ten, dermatograf sau rimel. Iată ce poţi face.

1. Sprâncene impecabile

Sprâncenele sunt cele care îţi definesc chipul şi din acest motiv trebuie să ai grijă ca ele să fie perfect retuşate. Dacă de ani de zile te pensezi singură, este momentul să apelezi la un specialist care poate scoate ce e mai bun din sprâncenele tale.

2. Vopseşte-ţi genele

Genele tale sunt mai lungi decât crezi, chiar dacă fără mascara par… invizibile. În cele mai multe cazuri vârfurile sunt subţiri şi aproape blonde, ceea ce face ca genele să pară mai scurte. Vopseşte-ţi genele într-un salon de înfrumuseţare, ceea ce te va ajuta să-ţi pui în valoare ochii chiar şi fără machiaj.

652x450_131872-rimel

3. Ochi odihniţi

Pune-ţi ochii în valoare cu ajutorul unui tratament simplu: aplică în fiecare dimineaţă două pliculeţe de ceai verde fierte şi răcite pentru ca circulaţia din jurul ochilor să fie stimulată. În acest fel cearcănele sunt mult reduse iar pungile de sub ochi dispar ca prin minune!

4. Exfoliază şi hidratează intens

Exfolierea tenului o dată la câteva zile te ajută să arăţi proaspătă şi să îndepărtezi celulele moarte care răpesc strălucirea pielii tale. Hidratarea este extrem de importantă pentru că îţi face pielea suplă şi elastică, reuşind să estompeze ridurile.

5. Tratează problemele pielii

Nu ignora problemele pielii tale. Cu cât tenul tău este mai sănătos, cu atât mai puţin vei avea nevoie de fond de ten sau corector pentru a ascunde imperfecţiunile. Apelează la sfaturile unui dermatolog ca să scapi de acnee, puncte negre, comedoane sau capilare vizibile.

6. Un bronz cu efect natural

Autobronzantele cu un efect delicat, natural, îi oferă pielii tale acea strălucire de “vacanţă de vară”. Vei reuşi astfel să estompezi micile imperfecţiuni, iar tenul va avea o culoare mai uniformă.

Sursa: eva.ro

Distribuie articolul: