Dacă îți place să ții pasul cu moda și să ai în garderobă ta cei mai trendy pantofi, atunci să știi că ai ajuns în locul potrivit! Iată ce pantofi se poartă în vara anului 2022.

Încălțămintea anului 2022 este un mix echilibrat între confort și stil, tipare clasice reinterpretate, accente de culoare și tocuri fantezie.

Vara se apropie inevitabil, chiar dacă vremea ne sperie periodic cu ploi și vânt. Prin urmare, este mai bine să te gândești și să-ți pregătești garderoba pentru sezonul cald în avans – deoarece toate tendințele ne sunt deja cunoscute din timp. De la sandale elegante la cei mai comozi saboți, iată cele mai populare 5 modele de încălțăminte de care cu siguranță nu te poți lipsi de sezonul viitor.

Sandale groase

De câțiva ani la rând, odată cu debutul verii, acești pantofi au fost constant pe listele principalelor tendințe. Acest lucru este de înțeles, nu numai că aceste sandale arată foarte impresionant (mai ales în contrast cu rochiile zburătoare din țesături subțiri), ele sunt și foarte confortabile. Pentru vara viitoare, caută opțiuni cu o mulțime de bretele și țesături.

Saboți

Cei mai confortabili pantofi pentru fiecare zi sunt încă saboții. Acestea pot înlocui cu ușurință pantofii plictisitori și închise. Îți recomandăm să porți variante tradiționale cu cataramă pe pelerină. 

Sandale cu toc stabil

Și din nou îți reamintim, principalul lucru în vara fierbinte este comoditatea. Prin urmare, îți sugerăm să înlocuiești temporar pantofii stiletto înalți cu tocuri confortabile, stabile și pantofii închiși cu sandale care să permită piciorului să respire. Poți purta astfel de pantofi la propriu cu orice: chiar și cu rochii, blugi sau cu pantaloni scurți. 

Papuci flip-flop

În ultimii câțiva ani, șlapii de vară au încetat în sfârșit să mai fie pantofi exclusiv pentru plajă și piscină și au „migrat” pe străzile orașului. Purtarea acestora ar trebui acum să fie cu blugi largi casual și rochii seducătoare, strânse, cu efect de „a doua piele”. Te sfătuim să alegi modele cu tălpi masive în spiritul anilor 90.

Mocasine

Credeai că nu se vor mai întoarce niciodată? Dar nu, uite că balerinii cu o pelerină rotundă din eșantionul din 2012 sunt din nou în vârful popularității. Scoate o pereche de pantofi uitată de mult din spatele dulapului și pregătește-te să-i porți cu blugi și rochii transparente – acest lucru este din nou relevant.

Sursa: bazaar.ru 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: