Vin sărbătorile și nu știi ce să le cumperi celor dragi? Anul acesta îți propunem să susții producătorii autohtoni. Nu este nevoie de a face cumpărături online și a cheltui sume colosale pe brand-uri străine când poți lua un cadou frumos, original și practic made in Moldova.

Noi îți venim în ajutor și îți vom prezenta într-o serie de articole idei de cadouri pentru cei dragi.

1. Îți poți bucura mama, fiica, sora sau iubita cu un cadou tradițional și cu care nu ai cum să dai greș. O ie sau o rochie în stil tradițional de la producătorii locali: Casa Cristea, Alina Bradu, Valentina Vidrașcu,  Olesia Banariuc, Ecaterina Popescu etc.

2. O rochie călduroasă sau un pulover moale de la Croitor Tricot.

3. Alege o pijama made in Moldova de la Iuvas, Maicom, Cellin, Ana Popova și de la mulți alții. 

4. Brand-ul „Ionel” vine cu  o varietate largă de cadouri pe care le poți oferi celor dragi. Atât costume pentru femei cât și multe alte articole vestimentare pentru bărbați.

5. Bărbații noștri dragi merita să fie răsfățați așacă un pulover moale și confortabil este poate fi darul perfect. Cei de la „Hermina” au multe opțiuni pentru tine.

6. Dacă vrei să îți surprinzi iubita sau soția chiar înainte de revelion poți să îi dăruiești o supebă rochie pe care să o poarte chiar în noaptea dintre ani. Cu siguranță o sa ai ce alege de la Diana Voevutki, Nikita Rinaldi, Nannety și alte o mulțime de brand-uri. 

7.Un palton călduros și stilat îl poți găsi cu ușurință la Georgette. 

Sper ca propunerile noastre să îți fie de folos. Mult succes în găsirea cadoului ideal.

Sursa foto: Facebook.com

 

Distribuie articolul: