Lista magică de daruri autohtone continuă! Și tu poți fi parte a campaniei #CumpărăDeLângăTine challenge, lansată de Victoriabank și susținută de AIM, alianța din care face parte și Interact Media. În această săptămână venim cu o altă serie de sugestii și idei de companii autohtone, de unde poți cumpăra produse și servicii care să aducă celor dragi emoții frumoase și experiențe de neuitat.

Caparol

Caparol este cunoscută pentru picturile murale din Chișinău, dar și pentru produsele profesioniste de delor, utilizate la renovarea unor clădiri istorice, case de locuit, sedii ale oficiilor, instituții publice sau alte obiective importante din Republica Moldova sau din lume. Alege de la Caparol:

Produsele Caparol, alături de colecțiile de culori şi numeroasele soluții decorative accesibile pentru orice buget.

Dorin Mereuță 

Unul dintre primii brutari care a început să producă pâine artizanală în țara noastră este Dorin Mereuță. Pâinea de autor pe bază de maia și alte produse de panificație de calitate superioară și fără conținut de zahăr sunt cartea de vizită a micii lui întreprinderi. Ce alegi de la Dorin Mereuță:

Pâine, făină, covrigi, biscuiți, pesmeți.

Dulce Plai

Din 2012, Dulce Plai îngrijește 100 familii de albine la prisaca din Todirești și Elizavetovca, susținând dezvoltarea durabilă a apiculturii în Moldova. Dulce Plai produce și livrează în Moldova și România produse naturale din miere, polen, ceară și propolis care ajută la menținerea și fortificarea sănătății. Alege de la Dulce Plai:

Produse organice din miere, polen, ceară și propolis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de +373 60 266 755 (@dulceplai2012)

Vezi și: Lista magică de cadouri autohtone – I. Sugestii despre ce poți dărui în #CumpărăDeLângăTine challenge

MOLDECO

Art-salon Moldeco este o companie privată specializată în domeniul serviciilor de înrămare a operelor de artă plastică. Pentru a fi cât mai aproape de clienți, echipa salonului a depus toată energia și pasiunea pentru a oferi servicii și materiale calitative la înrămarea lucrărilor de pictură cu diamante, fotografie, batic, broderie. Alege de la Moldeco:

Rame, peste 1000 de modele de producție italiană și spaniolă, din lemn, plastic și aluminiu, în peste 250 de nuanțe de carton decorativ; cadouri în format unic, produse de artiști locali; obiecte de decor

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MOLDECO (@moldeco)

Meli Melo

Magazinul Meli Melo îți pune la dispoziție cele mai rafinate și unice accesorii pentru tine și pentru cei dragi, când alegi să-i uimești. Ce poți alege de la Meli Melo:

Genți, portmonee, bijuterii și diverse accesorii pentru păr.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meli Melo Moldova (@melimelo.moldova)

Tesa

Cei de la Tesa oferă servicii de curățare a covoarelor și a mobilei moale, la domiciliu sau la birou. Face curățare chimică profesionistă fără compromisuri. Alegi de la Tesa:

Curățarea tapițeria mobilei, canapelele, fotoliile, saltelele, covoarele – ele vor arăta bine din nou!

Caragia Winery

Vinurile Caragia sunt vinuri-spectacol, bogate în caracteristici singulare, ce depășesc granițele temporale. Create în ediții limitate, special pentru oamenii care sunt pregătiți să le aprecieze gustul, aroma, calitatea și identitatea. Alege de la Caragia Winery:

Gamă vastă de vinuri

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Caragia Winery (@caragiawinery)

Tu ce daruri alegi pentru cei apropiați?