Ultimul an din viața Ducelui și Ducesei de Sussex s-a dovedit a fi extrem de plin cu diverse evenimente. Publicul a acumulat multe întrebări pentru cuplu, care au cunoscut cele mai rapide urcușuri și coborâșuri.

De ce Harry și Meghan se implică atât de activ în domeniul politic?

Prima perioadă de timp, după ce s-au mutat în Statele Unite, Harry și Megan au spus că anterior nu li se permitea să vorbească despre subiectele politice. Cuplul a cerut în mod deschis alegătorilor americani să participe la alegeri, arătând indirect sprijinul pentru democrați. Între timp, Alteța Sa și noua Primă Doamnă a Statelor Unite au o prietenie de lungă durată, despre care mulți ar dori să afle mai multe detalii.

Planifică Meghan să cucerească, iarăși, Hollywood-ul?

Contractele soților cu Netflix și Spotify au dovedit lumii că Ducii de Sussex își pot asigura viitorul prin valorificarea popularității lor. Au lansat deja un podcast și își fac planuri pentru producția de documentare, seriale TV și alte tipuri de conținut media. Dar, în ciuda acestui fapt, mulți cred încă că Meghan ar putea reveni la actorie. Fanii visează să o vadă pe ducesă la premiul Oscar și la alte evenimente importante din industria cinematografică.

Cu cine dintre „prietenii” celebri, cuplul menține legătura cu adevărat?

Înainte de a se muta din Marea Britanie, Meghan era mereu printre celebrități. Printre ele, au fost Serena Williams, Priyanka Chopra, Amal Clooney și alte vedete. Cu toate acestea, mulți dintre ei s-au grăbit să ignore cuplul atunci când Ducii de Sussex s-au mutat în America, dar zvonurile că Adele merge la Harry și Meghan pentru a practica yoga, iar Serena îi dă lui Archie lecții de tenis, continuă să se înmulțească.