Au trecut doi ani de când încerc să vă aduc interviuri sincere cu oameni interesanți. Să ajungi la sufletul invitatului și să îl faci să fie sincer și să nu îi fie frică de ce va spune lumea, nu este deloc un lucru ușor, mai ales pentru mine, care, să fiu sinceră, nu prea aveam experiență. Am învățat din mers și încă învăț cum să fac un om să se deschisă, dar să nu intru cu bocancii în viața sa personală. 

Multă lumea și frumoasă ne-a trecut pragul și am decis ca la cei 10 ani împliniți să vă aducem aminte de top 10 cele mai vizionate interviuri „După Cortină” potrivit canalului nostru de youtube.

1. Emilian Crețu

Desigur cel mai vizionat interviu „După Cortină” este cel cu îndrăgitul și carismaticul Emilian Crețu. Am vorbit despre filmulețele ce transmit mesaje pipărate politicienilor, despre copilărie și fratele care a ales să plece la mănăstire.

Dacă nu ai văzut interviul nu ezita să o faci acum.

2. Olesea Olteanu

Pe locul doi se află unul dintre interviurile recente cu superba interpretă Olesea Olteanu. Am vorbit despre relația cu Valeriu Rașcu, despre colaborarea pe care o au împreună, despre divorțul prin care a trecut și comentariile negative de pe rețelele sociale.

3. Adriana Bîtcă

Pe locul trei se află „Jănica” fosta colegă de platou a Dorei. Am aflat o mulțime de lucruri noi despre Adriana. Părinții ei s-au despărțit, mama ei a fost peste hotare 17 ani, iar ea a locuit cu sora ei. Nu i-a fost ușor, iar acum relația cu mama sa este fragilă, dar cel mai importanta este că își doresc ambele să restabilească relația și muncesc zilnic pentru asta.

4. Felicia Sârbu

Am vorbit cu Felicia despre pasiune pentru actoria și am descusut-o un pic și la capitolul viață personală, astfel am aflat cum s-a cunoscut cu regizorul Roman Burlaca, de care, din păcate, s-a despărțit între timp.

5. Lilu Ojovan

Lilu este femeia, care parcă știe să le facă pe toate și pare că le face bine. Este mereu optimistă și receptivă, iar noi am fost tare curioase, oare cum îi reușește?

Tu ai văzut interviul?

6. Lili Lozan

Am vorbit cu frumoasa prezentatoare despre carieră, iubire și succes și dorința de a deveni mamă, care s-a împlinit între timp.

7. Adriana Ochișanu

Am vorbit cu artista despre al doilea divorț, invidia din showbiz și asemănarea sa cu Jennifer Lopez.

8. Daniela Ciocanu

Daniela ne-a povestit de nunta ei, despre cum l-a întâlnit pe Victor și cum a convins-o să renunțe la burlăcie, cât de mult își dorea copii și iată că între timp a devenit mămică.

9. Cornelia Ștefăneț

Posesivă, romatică, iubitoare, așa se descrie interpreta Cornelia Ștefăneț. Interpreta ne-a povestit că, de fapt, după chipul angelic se ascunde un scorpion cu o personalitate puternică și categorică.

10. Doina Danielean

Doina ne-a povestit cum a trecut peste divorț, dar și motivul pentru care a decis să pună capăt mariajului cu un bărbat cu care are un copil.

Acestea au fost cele mai îndrăgite interviuri de către voi. Spune-mi, care e preferatul tău și pe cine ai mai vrea să vezi „După Cortină”?

Distribuie articolul: