Primele zile de toamnă marchează și începutul unei noi perioade în viața noastră. Iar, acest fapt trebuie sărbătorit și cu câteva sesiuni de shopping.

Acest sezon se anunță a fi unul colorat și plin de viață, perfect pentru îndrăgostiții de culori aprinse și deosebite. Nu dispar din peisaj nici nuanțele neutre, de nude și bej, care și-au câștigat, deja, de ani buni, locul în tendințe. Vestea bună este că pot fi combinate, fără probleme, cu piese colorate, care să înveselească orice ținută și să exprime perfect personalitatea celor mai îndrăzneți.

Iată care sunt culorile care au predominat colecțiile de toamnă-iarnă ale celor mai mari case de modă:

Indigo

Această nuanță de albastru a fost mereu atribuită persoanelor care aparțin familiilor regale, în special datorită faptului că transmite eleganță. Piesele de rezistență în acest sezon sunt cele din denim, de la pantaloni și geci, până la rochii și sacouri. În plus, se pare că această culoare s-a dovedit că sporește concentrarea mentală, lucru de care vei avea nevoie zi de zi. 

Verde milităresc


Verdele milităresc rămâne și în acest sezon o alegere bună. Pe lângă piesele de bază, simple, cum ar fi pantalonii, jachetele și tricourile, acum se întâlnește la accesorii, pantofi și chiar rochii.

Pământiul

Nu poate să existe toamnă fără nuanța de pământiu: neutră și îndrăzneață în același timp. Farmecul acestei culori este că are loc atât în garderoba persoanelor prudente, atunci când este vorba de alegerile vestimentare, dar și în a celor care preferă să fie mai îndrăznețe. Preferate în acest sens sunt paltoanele, gențile și pălăriile în această culoare, precum și puloverele călduroase destinate lunilor mai reci.

Roșu

După ce a făcut senzație în sezonul cald, roșul rămâne în tendințe și toamna aceasta. Culoare primară, este alegerea perfectă pentru doamnele și domnișoarele ce caută să includă o pată de culoare în ținutele lor. Rămân în atenția noastră costumele office și accesoriile în nuanțe de roșu, precum și paltoanele sau pantofii.

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: