Au mai rămas zile numărate până la publicarea cărții „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, cartea ce va vorbi despre viața lui Meghan și Harry, dar și despre plecarea lor de la palat. Și, în timp ce unii abia așteaptă să le descopere povestea, tatăl lui Meghan, Thomas Markle a reușit deja să-și aducă primile comentarii în acest sens. 

Cartea cu note biografice din viața lui Meghan și Harry urmează să apară în exact două săptămâni, autorii acesteia sunt nimeni alții decât Omid Scobie și Carolyn Durand care au fost alături de Ducii de Susex în toate călătoriile lor prin lume. Cartea a obținut titlul de bestseller încă înainte de a fi publicată, acest lucru s-a datorat numărului enorm de precomenzi realizate în magazinele online.

Cartea pare să fie una cu adevărat promițătoare așa cum relatează despre povestea de dragoste între Meghan și Harry, descoperă adevăratele motive ale Brexitului și nu mai puțin important va aborda în mod public conflictul care s-a iscat între Meghan Markle și Kate Middleton. Protagoniștii scierii – Meghan și Harry, încă nu au oferit niciun comentariu cu referire la aceasta, dar iată tatăl lui Meghan, Thomas Markle a reușit deja să-și facă publică opinia sa.

Prin intermediul jurnaliștilor de la The Sun, Thomas Markle le-a oferit un sfat lui Meghan și Harry și anume de a nu avea pretenții la cele scrise de autori.

„Acum în lume nu sunt cele mai buni vremuri ca să te plângi pe ceva, anume în aceste zile toți oamenii de pe planetă suferă din cauza pandemiei cauzate de Coronavirus”, a adăugat acesta.

Thomas Markle, care de mai bine de doi ani nu comunică cu fiica sa, nu a fost prezent la nunta acesteia cu Harry și nu l-a văzut niciodată pe nepotul său Archie mai spune că totuși o iubește pe Meghan, dar nu este deloc mândru de acțiunile sale.

„Îmi iubesc fiica, dar nu sunt mândru de cine a devenit”, a zis Thomas.

Amintim că cei doi sunt într-un conflict de mai mulți ani, atât Thomas, cât și Meghan nu ascund acest lucru, iar Thomas vine adesea cu diverse declarații pentru presă în care relatează despre nemulțumirea sa față de comportamentul fiicei sale, acesta se arată nemulțumit și că Meghan nu are grijă de el.

Sursa: Spletnik.ru