Suntem pline de forță în zilele în care ne-am trezit ușor dimineața și cu mai puțină motivație în zilele în care ne-am trezit cu mare greu. Află că există un truc pe care să-l aplici de cu seară și care te va ajuta să capeți mai mult entuziasm la trezire. 

Cei de la Popsugar.com spun că totul stă într-un truc atât de simplu, încât nu-ți va veni să crezi că nu te-ai gândit mai devreme la asta. Iată ce trebuie să faci potrivit andreearaicu.ro.

Găsește un lucru simplu care să te facă fericită!

Poate părea un lucru banal, dar, sincer, funcționează. Seara, înainte de culcare, identifică un lucru care te bucură cu adevărat și care să-ți dea sentimentul că abia aștepți să-l faci a doua zi.

Fie că ești nerăbdătoare să testezi o nuanță de ruj, să porți puloverul preferat, să te întâlnești cu cea mai bună prietenă sau să vezi noul film al actriței preferate, creează acea emoție a anticipării încă de cu seară.

Dimineața ta va fi mai frumoasă

A două zi când îți sună alarma, nu te mai gândi la cât de dulce e somnul, ci la cât de entuziasmată ești de lucrurile pe care urmează să le faci. De exemplu, dacă seara te-ai gândit cum abia aștepți să mergi la film alături de cea mai bună prietenă, începe-ți ziua cu aceeași idee.

Dacă îți începi ziua cu un gând pozitiv, cu un motiv de bucurie, îți va fi mult mai ușor să te dai jos din pat și să te pregătești pentru job.

Iar dacă te trezești la timp, mai există două mari avantaje: te poți bucura liniștită de rutină ta de beauty, ba chiar vei avea timp și pentru o mască hidratantă. Machiajul realizat într-un cadru relaxat îți va ieși cu siguranță impecabil.

Nu știm dacă te-am convins, dar credem că merită să încerci acest truc.

Sursa: Andreearaicu.ro

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: