E sărbătoare dublă, astăzi, în familia interpretei Karizma. Pe lângă Crăciunul pe stil nou, este celebrată ziua de naștere a capului familiei. Azi e și ziua de naștere a lui Valentin Coptileț – bărbatul care a făcut-o fericită pe Olga Fesenco.

Pentru ziua de naștere a soțului său, Olga Fesenco a comandat un tort deosebit, cu o inscripție personalizată.

Chiar dacă lumânările puțin au topit mesajul, oricum îți spunem „La mulți ani, TATA. Ești tare iubit de noi!” La mulți ani Valentin. La mulți ani, tati!”, spunea Karizma, în dimineața acestei zile.

Vedeta a ținut să distribuie în spațiul virtual și o fotografie cu tortul tematic, dar și cel mai frumos cadou din câte putea să-i ofere jumătății sale, în acest an: pe micuța Daria.

page

Tot azi, Olga a ținut să-i comunice soțului, pe cale virtuală (chiar dacă Valentin nu este prezent pe rețelele sociale), o declarație de iubire:

Te iubesc în felul unui trăsnet, te prefer așa cum s-a-ntâmplat! La mulți ani!”

Anterior venirii pe lume a micuței Daria, Karizma a vorbit într-un interviu despre alesul inimii ei:

Se numește Valentin Coptileț. Este un bărbat pe care l-am cunoscut mulți ani în urmă, pe când eram adolescenți. Atunci am simțit primul impuls de atracție unul față de celălalt, dar istoria noastră nu a continuat, fi ind stopată de unele circumstanțe, interese chiar. Probabil, Dumnezeu singur știe când să-ți aducă anumite persoane în viața ta, când să te depărteze de ele și când să ți le aducă din nou în cale. Acum doi ani, ne-am reîntâlnit la o petrecere și, ambii fi ind liberi, ne-am oferit o șansă. Deseori ne întrebăm unul pe celălalt: „Te-ai gândit atunci când ne-am cunoscut că peste mulți ani vom forma o familie și vom avea și un copil?”, răspunsul mereu a fost: „Nu, nu m-am gândit!”. Cred că asta e și frumos în viață – când nu le știi pe toate, nu știi cine și cum și când îți poate schimba totalmente existența. El este cel care mă liniștește cel mai repede, dar și îmi tulbură gândurile și liniștea ca nimeni altul. Fiecare zi este precum ultima noapte de dragoste, întâia zi de război și invers. În inima mea, corpul și capul meu se întâmplă o nebunie totală, mereu alimentată de el și fără de care nu aș vrea să trăiesc.”

Nașii de cununie ai soților sunt interpreta Aura și soțul său, Veaceaslav Ceban.

Foto: Arhiva Personală