Ai nevoie de foarte multă iscusință ca să le capeți atenția! Aceste 4 zodii de femei sunt cu adevărat greu de cucerit așa că trebuie să depui mari eforturi pentru aceasta și desigur să te înarmezi cu multă răbdare! 

Gemeni

Gemenii sunt curioşi şi lipsiţi de griji, dar sunt, de asemenea, foarte inteligenţi şi anxioşi uneori. Au o dublă personalitate care te ţine la degetele de la picioare, dar asta e distracţia până la urmă. Nativa din această zodie nu este una care să se implice imediat într-o relaţie, ci va vrea să lupţi pentru iubirea ei. Dar nu lăsa asta să te sperie! Ea poate fi spontană şi excentrică, dar îi este frică să lase pe cineva să intre în viaţa ei. Nu renunţa, pentru că ce te aşteaptă după această perioadă de flirt şi jocuri confuze este cea mai puternică iubire pe care o vei experimenta vreodată.

Nativa din Gemeni este pasională şi caută un bărbat cu aceeaşi sete de viaşă ca şi ea, chiar dacă asta înseamnă să îi dai târcoale o vreme.

Balanță

Unei Balanţe nu îi place să fie singură. Prioritatea ei în viaţă este de a căuta pe cineva compatibil cu ea, pentru că nu îşi doreşte nimic mai mult decât echilibru şi o relaţie paşnică. Dar va dura ceva timp până ca ea să îşi dea seama ce presupune acel echilibru şi cine ar trebui să fie acea persoană, pentru că ea este o persoană foarte indecisă. Deci, dacă ai de-a face cu o nativă din Balanţă, şansele ca ea să te ţină în aşteptare sunt destul de mari. Acest lucru nu înseamnă că nu vrea o relaţie cu tine. E foarte deidicată şi iubitoare, deci este foarte important pentru ea să găsească pe cineva care o tratează în acelaşi mod. S-ar putea să te lase să o vânezi o vreme, timp în care te testează. Ea e o regină şi ştie acest lucru. Balanţa vrea să se asigure că o vei pune pe primul loc în relaţie şi că o vei trata aşa cum merită.

Este genul de persoană care îţi poate răspunde imediat la mesaj, dar în următoarele zile să te ignore complet. Schimbările de dispoziţie şi imprevizibilitatea sa fac parte din întreaga acţiune, deoarece îi place jocul complex.

Scorpion

Nativa din zodia Scorpion este extrem de încăpăţânată. Îi place foarte mult să aibă dreptate şi să iasă totul ca ea, aşa că dacă se prinde că cineva o place, atunci va începe să fugă, savurând fiecare moment din urmărire. Nu îi plac bărbaţii pasivi. Cu alte cuvinte, vrea ca un timp să facă orice pentru a o câştiga. Ea este cunoscută pentru latura ei nebunească, dar poate fi şi rece şi calmă atunci când vrea să facă un tip să o dorească. Ştie ce vrea şi ştie cum să obţină asta. Te va atrage cu misterul ei şi te va ţine în suspant, făcându-te să te întorci mereu şi mereu după ea.

Capricorn

Nativa din Capricorn ţine foarte mult la independenţa ei. A trecut prin multe şi nu a uitat niciun moment din experienţele ei, aşa că nu este interesată să se implice într-o relaţie cu un bărbat care nu merită timpul ei.

Stă foarte bine la capitolul auto-control, astfel încât ea ştie cum să îţi ţină emoţiile cât mai bine ascunse atunci când cineva nou apare în peisaj. Se lasă foarte greu cucerite din cauza zidurile pe care şi le-a construit în jurul ei. Este nevoie de timp pentru a ajunge la inima ei, dar odată ce baierele sunt rupte, ea îţi va fi fidelă până la final. Ea nu lasă oamenii să se apropie de ea prea repede, astfel că cel mai natural răspuns la interesul cuiva este să acţioneze dezamăgitor.

Sursa: Eva.ro

Distribuie articolul: