Mai multe persoane publice de la noi și-au declarat participarea la cursa de alergare „Run Pink Moldova” - eveniment în susținerea femeilor care luptă împotriva cancerului mamar. Interpreta de muzică ușoară Tatiana Heghea și-a anunțat calitatea de alergătoare și ne-a mărturisit că o va face alături de soțul ei - Eugen.

Au alergat și au donat bani pentru crearea perucilor destinate femeilor care luptă cu cancerul mamar. Cum a fost RunPink Moldova în poze

Cuplului îi place mult să petreacă timpul calitativ împreună, iar evenimentele publice nu sunt o excepție. Cei doi vor îmbrăca ghetele și vor alerga în susținerea și cu sufletul alături de femeile care luptă cu cancerul la sân.

„Sunt încântată să pot face ceva sănătos și absolut util organismului – mișcare zilnică – pentru un scop nobil. Mai mult, suntem o familie activă și vom alerga la Maratonul Run Pink Moldova, pe 14 mai, împreună. Obișnuim astfel să ne motivăm reciproc, eu și Eugen, iar solidaritatea în acest caz contează cel mai mult. Anume simțind că oamenii îți sunt alături poți trece mai ușor peste momentele grele”, a declarat Tatiana Heghea pentru revista noastră.

Citește și: Dianna Rotaru o va face pe 14 mai! Dar tu? (Video)

Natalia Madan, autoarea blogului Planeta Mami, se alătură cu familia sa Maratonului Run Pink Moldova

Natalia Jitaru, doctor oncolog: „Cea mai tânără pacientă, diagnosticată în țara noastră cu cancer mamar, avea doar 19 ani”

Cei care se mai gândesc să participe, o pot face. Aveți 2 opțiuni pentru bilete:
Standart ticket – 120 lei
Group ticket – 330 lei (pentru 3 persoane)
Group ticket – 500 lei (pentru 5 persoane)
Copii sub 7 ani au intrarea gratuită.

*Biletele în ziua evenimentului vor fi de 150 lei.

Banii adunați în urma vânzării biletelor vor fi donați pentru fabricarea perucilor care sunt distribuite gratuit femeilor ce înfruntă cancerul. Tot la acest eveniment poți dona cosița ta. Run Pink pentru că îți pasă!

Citește și: „Mai bine să n-am păr decât să existe cancer!” Gestul emoționant al unui model din Capitală (FOTO)

A supraviețuit cancerului, iar acum invită oamenii la Maratonul Run Pink: „Am reușit să lupt cu această boală crâncenă!”