Este o visătoare, ambițioasă și perseverentă. Așa se descrie Tatiana Boboc, noul National Sales Manager Avon Moldova, un lider ferm și perseverent în a-și îndeplini planurile și visele legate de carieră. Are peste 10 ani experiență în vânzări în Moldova și România, iar despre planurile trasate pentru noua funcție, ne-a vorbit într-un interviu, marca EA.md.

Experiența își va spune cuvântul

„În ultimii 10 ani am colaborat cu mai multe companii internaționale, obținând un bagaj de cunoștințe valoros. Datorită experienței am devenit foarte organizată. Asta e o cheie, să știi să alegi și să prioritizezi foarte bine, deoarece din păcate nu avem 30 de ore într-o zi, ci doar 24”.

Despre lucru în echipă

„Am condus echipe de până la 40 de persoane, reușind să înțeleg care sunt factorii motivanți într-o astfel de echipă și să-i pot motiva pentru a crește împreună spre un scop unic. Nu poți conduce o echipă dacă nu o construiești. Oamenii au nevoie de un exemplu, iar munca alături de ei, cot la cot, te face mai credibil”, spune Tatiana Boboc.

Multă culoare multă pasiune și multă dăruire

„În Avon mii de oameni muncesc zilnic, de ani de zile, iar dedicația lor spune multe. Multă culoare, multă pasiune și multă dăruire – asta am văzut eu de când am venit la Avon, cred că este un compliment pentru predecesorii mei care au reușit să construiască o echipă atât de pasionată”.

Pasiunea echipei se vede în rezultate

„În Avon sunt la etapa de observare. Sunt impresionată de pasiunea cu care se muncește aici, iar asta se observă și în rezultate. Dincolo de echipa foarte mare de oameni, pe care o conduc începând cu 1 martie, va trebui să mă adaptez și unui alt model de business – celui de vânzări directe. Eu cred în sinergie și sunt sigură că experiențele anterioare vor aduce rezultate și în Avon.

Scopul fiecărui lider în domeniul vânzărilor este să crească afacerea. Îmi doresc să păstrăm poziția de lideri pe piață în Republica Moldova, dar să aducem și alte succese în echipa noastră”, declară invitata.

Platforma în care poți contribui, cu impact

„Rezonez total cu cele două campanii sociale desfășurate de Avon – Lupta împotriva cancerului la sân și a violenței domestice. Vom continua să oferim femeilor din Moldova mai multe oportunități de investigație pentru a se asigura că sunt bine și campanii de informare în cadrul Campaniei Respectului pentru a demonstra că orice persoană are dreptul să fie respectată.

Avon este o platformă în care poți să te dezvolți, să contribui și tu, cu impact în societatea noastră. Am multe de învățat de la colegii mei, va fi o experiență frumoasă și sper să continue cât mai mult timp”, mai crede Tatiana Boboc.

P