Fiecare dintre noi își dorește de la un ruj trei lucruri importante: hidratare, o culoare intensă și precizie maximă la aplicare. Ei bine, noua gamă de rujuri Matte Legend de la AVON ți le oferă pe toate trei la pachet și o experiență care va face cu adevărat legendară orice apariție a ta.

Pigment Profesional

Se știe: culoarea perfectă a rujului denotă o personalitate puternică. Matte Legend oferă cu până la 50% mai mult pigment de culoare pentru o acoperire perfectă a buzelor de la o singură aplicare. În comparație cu alte game ale Avon, Legend îți va lăsa amintirea buzelor împlinite, cu o imagine perfectă pe poze sau video, dar și în realitate.

Precizie profesională

Toată gama de rujuri are o formă hexagonală, imitând un diamant. Este forma perfectă, care imită pensula, pentru o precizie milimetrică în aplicare. Te vei simți o adevărată profesionistă în domeniului make-up-ului când îți vei pune orice nuanță de Matte Legend de la AVON.

Primer Profesional

Citând-o pe Roxana Minea, make-up artistul oficial Avon România și Moldova, rujurile Matte Legent fac „cât o mie de cuvinte”. Altfel spus, nu mai ai nevoie de bază pentru buze, Matte fiind dotat cu primer profesional și primești în schimb o hidratare deplină – total atipic rujurilor pigmentate. Nu-i așa că deja îți dorești să-l aplici pe buze?

 

Un ruj 90 de lei + oricare al doilea cu 45 de lei.

Poți comanda orice ruj Matte Legend la un Reprezentantul Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon Moldova.

P

Distribuie articolul: