Detalii despre personalitatea ta se pot afla nu doar atunci când vorbești sau acționezi. Buzele, chiar și când tac, pot spune o poveste. Privește atent forma lor și vei afla ce tip de persoană ești.

Dă-te cu ruj și imprimă-ți buzele pe un șervetel.

Apoi, citește continuarea articolului, ca să afli din ce categorie faci parte și ce spune forma buzelor tale despre tine.

Foto: pixabay.com


„Lipsologista” Anna Snodgrass a ajutat în deslușirea amprentelor lăsate de buze:

Triunghi

E cazul în care amprenta lăsată pe șervețel este una triunghiulară, cu trei zone diferite. Această formă arată despre tine că ești gata să sari în ajutorul oricui are nevoie, ești dispusă să îi susții să ducă la bun sfârșit ce au de făcut. Ești acolo mereu cu o vorbă bună la adresa prietenului, care are nevoie de tine.

Dreptunghi sau pătrat 

Dacă amprenta buzelor tale se poate transforma într-un pătrat ori dreptunghi, atunci ești o bună sfătuitoare. Ești cu picioarele pe pământ și toată lumea din jurul tău dorește să-ți ceară sfatul.

Diamant

În cazul în care amprenta este ca un diamant, atunci ai o personalitate ravisantă, ce atrage atenția tuturor celor din jur, fără să faci absolut nimic special. Știi să practici recunoștința. Ești o persoană caldă, deschisă, cu care oamenii au ce vorbi mereu.

Oval sau rotund

Arată că mereu ești acea persoană matură a grupului, un fel de „mamă a răniților”, motiv pentru care încerci mereu să înțelegi toate punctele de vedere, în special dacă e vorba de vreo dispută.

Vălurele

Vălurelele înseamnă că ambele buze, atât cea de sus, cât și cea de jos, sunt ondulate și arată despre tine că ești o fată foarte creativă, genul de persoană care privește lucrurile și din afară. Tu analizezi toate unghiurile, înainte să decizi ceva. Nu ai foarte multe cerințe atunci când este vorba de relația ta, dar îți dorești mult să găsești pe cineva care să te înțeleagă și să te susțină necondiționat.

Sursa: monden.ro

Distribuie articolul: