Pentru o piele a feței plină de vitalitate și cu efecte maxime după aplicarea produselor de îngrijire trebuie să le alegi cu multă atenție. Ingredientele naturale sunt cele care vor ajuta la întinerirea tenului, iar în acest sens sunt esențiale și uleiurile minerale. Aveți grijă ca ele să se regăsească în compoziția produselor pe care le folosiți.

Noua gamă de produse de la Avon – Distillery – este compusă din 5 produse inovatoare care vor face minuni pe pielea ta. Cu ingrediente bazate pe uleiuri naturale și uleiuri minerale, setul va detoxifia pielea, redându-i vitalitatea caracteristică tinereții. Colecția oferă un ritual complet de îngrijire, prietenos cu mediul, pentru o îngrijire echilibrată a pielii.

Demachierea – indispensabilă

Dacă majoritatea demachiantelor șterg pielea sau o spală, acest produs din gama Distillery este gândit să și maseze tenul. Grație formulei sale cremoase, acesta se topește pe piele, transformându-se într-o textură lăptoasă. Îndepărtează chiar și machiajul persistent și impuritățile, fără să iriți pielea.

Crema de zi – luminatoare

Conține glicerină vegetală și extract de trandafir distilat, crema de zi are indispensabila protecție solară SPF 25 – mineral. Formula ei minerală matifiantă și multifuncțională asigură o absorbție completă în piele.

Crema de noapte – hidratantă

Hidratarea nocturnă este cheia unei creme de noapte, care va fi dimineața absolut revigorantă. Crema Sleep Potion Distillery trebuie masată pe piele ca un pas final de îngrijire, înainte de culcare. Te va bucura cu vitamina B3, 100% glicerină vegetală și hialuronat de sodiu.

Pudra – revitalizantă

Vitamina C are proprietatea de a revitaliza tenul feței. O doză pură de vitamina C pentru o pielea mai luminoasă, cu aspect sănătos vei regăsi în Pudra de la Distillery. Conținutul de vitamina C se amestecă în crema de noapte sau uleiul pentru regenerare pentru un efect instant de piele cu strălucire naturală.

Ulei de față – detoxifiant

O noutate pentru gamele de îngrijire sunt uleiurile – cu efect instant asupra tenului. Setul Distillery propune un ulei de jojoba, îmbogățit cu vitamina E și fitol. Aplică 2-3 picături pe pielea curată, dimineața și seara înaintea cremei de zi sau de noapte pentru un efect scontat.

Poți comanda gama de produse prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon Moldova.