Recent, celebrul dansator din Rusia, Serghei Glushko, cunoscut sub pseudonimul Tarzan a recunoscut public că și-a înșelat soția, interpreta Natasha Koroleva. Acesta își asumă vina pentru cele întâmplate și afirmă că va trebui să răspundă pentru cele făcute în fața soției sale și în fața lui Dumnezeu.

„Doresc oficial să declar despre incidentul care a avut loc: eu mi-am înșelat soția. Vorbesc despre aceasta în mod deschis. Și nu voi fi al doilea Mihail Efremov – nu voi vorbi despre faptul că nu am fost eu acela, că a făcut-o cineva care seamănă cu mine. Am fost eu și voi răspunde în fața lui Dumnezeu și în fața soției mele pentru ceea ce am făcut. Mai mult nu doresc să mă justific în fața nimănui”, a spus Tarzan. 

După spusele dansatorului de dans erotic, toate cele întâmplate s-au datorat faptului că acesta, în mod involuntar, a devenit jertfa unei escrocherii. Serghei afirmă că fetele l-ar fi amețit cu substanțe interzise după care s-a întâmplat acel incident.

Trebuie să menționăm că în pofida gălăgiei care a avut loc ultimele zile în presă despre înfidelitatea lui Tarzan, acesta a preferat să păstreze tăcerea. Într-un final, dansatorul și-a adunat puterile și curajul și a oferit explicații oficiale.

Sunt bărbat pe 200%, s-o știți! Dar am fost dus de nas. Totul s-a întâmplat fără sentimente de dragoste, iubirea mea este una și pentru toată viața – soția mea. Am o singură iubire, mi-a fost dată de Dumnezeu. Iar toate cele întâmplate au fost făcute intenționat a mai adăugat artistul. 

În pofida faptului că acesta a declarat că nu se va dezice de cele recunoscute, la scurt timp după publicarea filmulețului în care Tarzan le comunică internauților despre incidentul întâmplat, acesta a fost șters de pe pagina sa oficială de Instagram. Ce a dus la această decizie nu se cunoaște.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: