Două păsări călătoare și inseparbile - așa pot fi numiți, de la o vreme, Tany Vander și actualul său iubit - omul de afaceri Vasilyi Lungo. Îndrăgostiții adoră să exploreze lumea în doi, iar de data aceasta au ajuns tocmai peste ocean.

Exceptând orele numeroase de zbor, necesare pentru a traversa oceanul, Tany și Vasilyi s-au văzut ajunși la New York încă de duminică, iar acest oraș i-a cucerit ireversibil încă din primele ore.

Coffee ☕️,book 🤓📗,and paparazzi 🦁🙃❤️#feelinglike a #superstar 🕴⭐️ #airplanemood✈️

A post shared by Tany Vander (@tanyvander) on

Cea mai fericită se arată a fi Tany, care adoră shopping-ul și mărturisește că la New York trăiește pe pielea sa așa-zisul termen „oniochalasia” – „achiziționarea de obiecte ca o formă de relaxare spirituală”.

https://www.instagram.com/p/BTQryVHgwKQ/?taken-by=tanyvander

Ofertele culinare ale New York-ului sunt incluse și ele pe agendă, Tany mărturisind că și-a îndeplinit în SUA o dorință  veche – aceea de a savura cel mai delicios desert din câte a reușit să guste vreodată și a deveni, în acest mod, fericită ca un copil.

Cât despre Vasilyi, îndrăgostitul nu a ezitat să le reamintească internauților curioși că își are alături sufletul pereche, iar restul nu mai contează!

vd

Vezi și:

Iubesc la fel și se îmbracă tot la fel! Tany Vander și iubitul ei afișează stiluri vestimentare asemănătoare

Foto: Instagram

Distribuie articolul: