Tany Vander a fost invitat din această săptămână a Liliei Lozan în cadrul emisiunii „Într-un cuvânt despre..”. Interpreta a fost foarte sinceră și a răspuns la toate întrebările fără a se eschiva.

Blonda lui Dan Bălan sau deja bruneta, Tany Vander a devenit cunoscută în primul rând datorită colaborării sale cu celebrul interpret. Toți credeau că pe cei doi îi leagă ceva mai mult decât muzica. Adevărul a fost elucidat de interpretă, care a spus că nu a avut o relație cu Dan Balan. 

„Nu am fost niciodată iubita lui Dan Bălan. Cred că nu ar funcționa o astfel de relație. El este o persoană care trebuie să fie mereu liberă pentru toate femeile. Eu nu aș putea să împart bărbatul cu altcineva”.

Tany a vorbit și despre relația sa cu Vasiliy Lungo. Aceasta a mărturisit că este foarte fericită, dar și că nu este acesta primul bărbat care o alintă cu daruri scumpe și vacanțe. 

Interpreta a fost impresionată de interviu cu Lili Lozan și a distribuit filmulețul pe pagina sa de facebook. Aceasta a ținut să fie foarte sinceră cu cei care o urmăresc și a comentat interviul.

„Am fost eu acolo și nu Tany Vander cea pe care o urmăriți pe rețelele de socializare, pe care o vedeți fiecare din voi diferit, unii ma văd ca o pițipoancă care se tot laudă cu fericirea ei, alții văd o prefăcută și lista continua..Nu prea am enumerat calitățile bune pe care le văd oamenii în mine, deoarece oricum o să rețineți doar informația negativă, așa e construit creierul nostru din păcate.Ideea acestei “compuneri” este simplă,prin ea vreau să vă transmit un mesaj important tuturor celor care mă iubiți, celor care mă invidiați, celor care nu mă suportă ,celor cărora le-am schimbat viața spre bine, celor care le sunt prietenă și pur și simplu celor care cumva au auzit de mine. Vreau să vă transmit multă fericire, multă energie pozitivă și multă dragoste. Știu, știu bine că fiecare își dorește ceea nu are și că nu există oameni răi ci doar nefericiți. Nu uitați că zâmbetul este o linie curba care îndreaptă toate greutățile. Viața e una și e tare frumoasă. Și dacă toți și-ar ascunde fericirea , de unde ne-am mai inspira?”

Vezi și: Tany Vander își sărbătorește ziua de naștere în America! Iubitul a surprins-o cu daruri scumpe (Foto)

Distribuie articolul: