Surpriză neașteptată din lumea mondenă. Supermodelul Heidi Klum a cântat în duet cu rapperul Snoop Dog, iar melodia le-a venit pe plac fanilor amândurora. 

Deși nu este pentru prima dată când cochetează cu muzica, Heidi Klum a reușit să-și surprindă admiratorii. Supermodelul german a cântat alături de rapperul Snoop Dog melodia „Chai Tea with Heidi”, care este un remake al melodiei „Baby Jane” cântat de Rod Stewart încă în 1983. Cert este că vocile celor doi s-au „așezat” perfect pe piesă, iar track-ul este numai bun pentru dans.

Modelul se declară o mare fană a rapperului, așa că, atunci când i-a venit ideea de a se relansa în muzică, primul ei gând a fost despre Snoop Dog: „L-am contactat în legătură cu ideea și, spre surprinderea și încântarea mea, m-a invitat să vin în studioul lui. Îmi place cântecul care îi face pe oameni să vrea să danseze și să se distreze… și Snoop m-a ajutat să ofer exact asta”.

Totodată, această melodie va fi inclusă pe coloana sonoră a noului sezon Next Topmodel Germania. Videoclipul este disponibil deocamdată doar în varianta scurtă de 50 de secunde. Piesa însă poate fi procurată pe platformele de vânzări online precum Youtube Music sau Spotify.

 

Distribuie articolul: