Modelul Heidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2,2 milioane de dolari. Fascinant este că piciorul drept este evaluat la 1,2 milioane de dolari, iar cel stâng la doar un milion, datorită unei cicatrici de pe genunchi.

După ce a glumit că sânii săi ar mai fi trebuit asigurați, Klum a specificat că, de fapt, un client a cărei imagine era a cerut ca picioarele sale să fie asigurate, nu ea. Ea a mai spus că un picior este mai scump decât celălalt pentru că a suferit o accidentare în copilărie, scrie eva.ro
„Unul a fost mai scump decât celălalt pentru că în copilărie am căzut pe o bucată de sticlă și am o cicatrice mare. Am folosit atât de mult spray autobronzant încât acum este imposibil să vedeți, dar da, un picior a fost mai scump decât celălalt”, a adăugat vedeta.

reddit.com

Asigurarea diferitelor părți ale corpului pare să fie o regulă de bază în cazul celebrităților. Starurile își asigură corpul pentru a fi protejate din punct de vedere financiar în cazul unui accident.
Dacă s-ar întâmpla ceva cu sânii mei, nu aș putea lucra luni bune și probabil aș pierde un milion de dolari”, a declarat Holly Madison, al cărei decolteu este asigurat pentru suma de un milion de dolari.
Printre alte vedete care și-au asigurat diferite părți ale corpului se numără Madonna, care are o asigurare de două milioane de dolari pentru sâni, Miley Cyrus și-a asigurat limba pentru suma de un milion de dolari, iar Mariah Carey are vocea asigurată pentru suma de 35 de milioane de dolari, potrivit Love Money.

elle.com

instyle.de

În schimb, Kim Kardashian are una dintre cele mai bizare asigurări: starleta și-a asigurat posteriorul cu suma de 21 de milioane de dolari.

Sursa:  eva.ro

Distribuie articolul: