Recent, a avut loc primul eveniment de modă de după pandemie, care a strâns foarte mulți invitați celebri, la spectacolul Dolce & Gabbana din Veneția. Nu doar super vedetele au fost în centrul atenție, dar și modelele mai tinere, cu nume deja celebre.

Așadar, pe podium, în acea seară, a urcat fiica de 16 ani a Monicăi Bellucci și Vincent Cassel, Deva, precum și fiica de 17 ani a actriței Heidi Klumi, Leni, apoi fiica de 16 ani a lui Christian Bale, Emmeline, și cele trei fiice a lui Pi Diddy: Chance de 15 ani, și gemenele de 14 ani D’Lilah și Jessie.

De Deva și Leni au mai multă experiență în lumea modei. Și fiicele lui Pi Diddy se știu bine cu moddelingul. Toate cele trei dețin conturi de Instagram cu mulți urmăritori, ele apar des la evenimente sociale și au experiență vastă în foto moddeling. În timp ce Emmeline, ca și tatăl ei, apare rar în public, așa că participarea ei la acest show de modă a fost o adevărată surpriză.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @lightcontent_

Reamintim că Deva este de mulți ani în colaborare cu brandul italian, preluând ștafeta de la mama ei, care a fost și rămâne muza lui Domenico Dolce și Stefano Gabbana. Tânăra s-a filmat de multe ori în publicitatea brandului, dar pe podium a apărut pentru prima dată. Deva a fost susținută în sală nu doar de mama ei, dar și de iubitul, Luca Salandra, care lucrează și el ca model.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Heidi Klum, în mod clar, nu și-a putut stăpâni sentimentele de mândrie față de fiica ei și i-a dedicat pe Instagram mai multe postări.

Acesta este zâmbetul când își vede mama”, a scris Heidi la unul dintre videoclipuri.

Sean Combs a încercat, de asemenea, să imortalizeze fiecare moment al spectacolului, în care apăreau fiicele ei.

Ce frumoase sunt! Atât de mândră de voi fetelor”, a scris el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mohamed Desai (@diddyipad)

Și pentru fete, acesta a fost un debut la un show de modă atât de important. În mod clar aveau emoții. După spectacol, tatăl le-a dăruit fiecăreia câte un buchet de flori.

Sursa: spletnik.ru