Este probabil cel mai secretos dintre toate vedetele, dar asta nu înseamnă că nu-i place să se distreze. Leonardo DiCaprio a dat o mega petrecere cu ocazia zilei sale de naștere, iar printre invitați s-au regăsit vedetele de talie internațională.

Leonardo DiCaprio a împlinit pe 11 noiembrie, 47 de ani. Cu această ocazie, celebrul actor a organizat o petrecere secretă la vila din Trousdale Estates, Beverly Hills, California.

Evenimentul a avut loc vineri, 12 noiembrie, iar starul și-a rugat invitații să nu facă publice detalii. Unul dintre aceștia însă se pare că a primit undă verde sau pur și simplu nu s-a conformat rugăminții actorului, deținător de Oscar. Snoop Dog, căci despre el este vorba, a fost generos cu fanii săi și ai lui Leo. Acesta a publicat câteva fotografii și un video în care dansează alături de o femeie pe una dintre piesele sale mai vechi și probabil cele mai cunoscute – „Drop It Like It’s Hot”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

Printre invitații lui DiCaprio s-au regăsit, evident, iubita sa Camila Morrone, Beyonce, Snoop Dog, Robert Pattison și iubita lui, Suki Waterhouse, LeBron James, și părintele Amazon, Jeff Bezos cu iubita lui Lauren Sanchez.

10 cele mai tari filme în care a jucat Leonardo DiCaprio potrivit al.com sunt:

10) Titanic (1997)

9) Django Unchained (2012)

8) Romeo + Juliet (1996)

7) The Revenant (2015)

6) Shutter Island (2010)

5) Once Upon a Time in Hollywood (2019)

4) The Departed (2006)

3) This Boy’s Life (1993)

2) The Wolf of Wall Street (2013)

1) Inception (2010)

Care este preferatul vostru?