Supermodelul anilor ’90, Cindy Crawford și soțul său, Rande Gerber, au scos la vânzare casa superbă din cartierul exclusivist Trousdale Estates, din Beverly Hills, scrie Eva.ro. Trei ani în urmă, cuplul cumpărat această proprietate cu 11,625 milioane de dolari, de la solistul trupei One Republic, Ryan Tedder, apoi au extins-o și renovat-o, iar acum se vinde cu un preț impresionant.

Proprietate „stilată, șic și complet intimă”

Casa cu cinci dormitoare are o impresionantă zonă exterioară de relaxare, piscină și o vatră unde Cindy, Rande și oaspeții lor puteau sta seara lângă foc, la un pahar. Inundând tonurile neutre cu multă lumină, livingul central are un șemineu, un bar și ferestre imense care deschid, practic, tot peretele exterior.

Cu o suprafață de 500 de metri pătrați, casa construită în 1959 are trei livinguri, tavane înalte, o sală media, trei terase, cinci băi și o toaletă de serviciu și mai multe uși glisante din sticlă.

Apartamentul principal este remarcabil, însă piesa de rezistență a casei o reprezintă bucătăria concepută pentru un chef, cu o insulă din marmură și aparatură cromată.

Apartamentul principal are o baie cu două chiuvete și un duș cu pereți din sticlă.

Cu un teren de aproape 4.000 de metri pătrați, casa este imposibil de văzut din exterior, fiind înconjurată de copaci și de grădini perfect întreținute.


În ultimii ani, Crawford și Gerber au investit masiv în piața imobiliară din Los Angeles, notează publicația citată.

Mai multe imagini cu proprietatea, descoperă în galeria foto de mai jos:

Sursa: Eva.ro