Actrița în vârstă de 49 de ani și-a prezentat pe Instagram apartamentul de lux în care locuiește la New York.  soția lui Michael Douglas are cu ce se lăuda. 

O terasă care oferă o priveliște superbă a New York-ului, un interior decorat cu stil și orhidee prezente în fiecare cameră. Actrița le-a oferit fanilor ocazia de a-i admira apartamentul în care ea locuiește, postând pe Instagram câteva imagini interesante.

Interiorul apartamentului se dovedește conform așteptărilor, decorat într-un amestec de vechi și nou care îmbină gusturile actriței și ale soțului ei, Michael Douglas, în vârstă de 74 de ani, remarcă Daily Mail.

Livingul e dominat de culori tomnatice, cu canapele bej, pereți într-o nuanță de muștar și covoare ruginii, în timp ce ferestrele oferă o panoramă a orașului.

Holul, în schimb, este decorat modern, cu pereți albi și lambriuri din lemn negru, pardoseală din gresie și candelabre aurii. Lungimea acestui spațiul îl tranformă într-un podium adecvat pentru Catherine, care defilează în diverse ținute, prezentate periodic pe Instagram.


Într-o altă imagine, actrița galeză ajustează o ținută la mașina de cusut, pe masa imensă la care mănâncă.

Celelalte cadre prezintă un colț al dormitorului, în care se văd mai multe piese din porțelan, patul matrimonial imens, care ocupă aproape toată lățimea camerei, precum și o mică etajeră pe care stau două glastre în care se află orhidee, florile preferate ale vedetei.

Nu lipsește și un cadru din „comoara” ei impresionantă – colecția de pantofi și cizme, aranjată în funcție de culori și dimensiunile tocurilor.
Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: