Când ne gândim la locuințele vedetelor de peste ocean, suntem siguri că este despre lux și opulență. Și nu dăm greș. De curând, cântăreața americană și-a achiziționat propria casă – un conac luxos din California, cu o suprafață de o mie de metri pătrați și un cost de 13,7 milioane de dolari. Sună excentric, nu-i așa?

Până recent, Ariana Grande locuia cu chirie într-o casă pentru care achita 40.000 de dolari pe lună. Dar recent aceasta a făcut o investiție bună și și-a achiziționat propria casă – un conac luxos din California, cu o suprafață de o mie de metri pătrați și un cost de 13,7 milioane de dolari.

Casa este situată în Bird Streets: nu este îngrădită de un gard înalt, este situată destul de aproape de drum, iar ferestrele panoramice nu o ascund pe Ariana de vecinii săi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande) pe

Citește și: Așa arată vila luxoasă de 28 de milioane a cuplului Lopez-Rodriguez. Locul perfect pentru nunta lor (Foto)

Cu toate acestea, printre vecinii cântăreței sunt Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves și alte vedete. Casa este complet nouă – deși a fost construită și complet echipată acum doi ani, nimeni nu locuia în ea. În tot acest timp a fost vândută pentru 25 de milioane de dolari.

Suprafața conacului este de 1000 de metri pătrați. În interior se află o sală de gimnastică, o saună, o cinema, o cramă, o piscină cu o zonă de relaxare și vedere panoramică și o baie cu fereastră. În decorare au fost utilizate materiale naturale, preponderent  lemn.

Mai multe imagini vedeți în galeria foto de mai jos:

Impresionantă locuință, nu-i așa?

Foto: Glamour.ru


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Vezi și: Așa trăiește diva Instagramului! Vezi în ce vilă luxoasă locuiește Kim Kardashian (Foto)