Supa verde pentru detoxifiere are foarte multe beneficii asupra sănătății. Se prepară ușor, așa că nu trebuie să-ți faci griji în privința timpului.

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de cocos
  • 1 ceapă albă, tocată mărunt
  • 3 căței de usturoi, pisați
  • 3 dovlecei zucchini, tăiați în bucăți mici
  • 200 grame de mazăre congelată
  • 300 grame de boabe de fasole verde
  • 250 grame de broccoli
  • 1 litru de supă de legume
  • 3 linguri de mentă proaspătă, măcinată
  • 2 legături de cimbru proaspăt
  • sare
  • piper

Preparare:

Într-o oală de dimensiuni mari călește ceapă și usturoiul cu două linguri de ulei de măsline. Amestecă constant cu o lingură de lemn, astfel încât să nu se ardă. Este suficient să prepari termic aceste ingrediente timp de opt minute. Adaugă bucățile de zucchini, boabele de mazăre, fasolea verde și broccoli în oală și continuă să amesteci. Când acestea încep să prindă culoare, după câteva minute, adaugă supă de legume, mentă și cimbrul. Așteaptă până când supă fierbe complet, apoi las-o la foc mic timp de 30 de minute. După ce a fiert, toarnă supă într-un blender și pulsează până când această capătă un aspect omogen. Adaugă la final sare și piper după gust, apoi servește supă. Poți să consumi supă caldă sau rece, în funcție de preferințe.

Sursa: Andreearaicu.ro

Vezi și: Pulpe de pui în stil grecesc cu lămâie, cartofi și rozmarin. Vei rămâne încântată de gustul fin al cărnii

Distribuie articolul: