Cea mai activă caravană de promovare a mișcării în comunitate și a unui mod sănătos de viață revine în Chișinău pentru cea de-a IV-a ediție. Programul se anunță a fi unul dinamic, cu multe jocuri, competiții, distracție și muzică bună! De la mic la mare, toată lumea care iubește mișcarea este așteptată în data de 8 septembrie, începând cu ora 11:00, pe teritoriul Parcului Dendrariu – intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de AVI-Moldova, cu susținerea Kaufland Moldova pentru al patrulea an consecutiv.

„Mișcarea înseamnă viață. Este cel mai simplu, ieftin și la îndemână mod prin care putem avea o viață sănătoasă. Promovarea sportului este o direcție importantă în care investim, pentru că una din misiunile noastre de bază este să sprijinim oamenii să aibă un stil de viață mai bun, mai echilibrat. Bucurie în Mișcare este primul proiect de suflet susținut de Kaufland în Republica Moldova. O să continuăm această tradiție, pentru că la Kaufland suntem siguri că implicarea face diferența”, a menționat  Anna-Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România și Republica Moldova. 

„Bucurie în Mișcare a unit în cei 3 ani de prezență în Moldova mii de oameni care iubesc mișcarea din 4 orașe din țară. Am făcut mișcare împreună, am petrecut timp frumos cu familiile noastre și ne-am jucat în comunitate. Credem că Bucurie în Mișcare ar putea să devină un mod de viață pentru toată lumea și vom continua să unim în această caravană a mișcării cât mai mulți copii de la 4 la 99 de ani! În acest an suntem la a 4-a ediție și nu ne vom opri aici pentru că ne așteaptă mulți ani frumoși alături de toți cei care #trăiescîn mișcare!” a precizat Olga Cortac, Președinte Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova (AVI-Moldova)

Festivalul „Bucurie în Mișcare” are ca scop de a reuni copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare.

Și de această dată, organizatorii își vor surprinde publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți.. Pe lângă spațiile clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, masterclass-uri pentru copii, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor dedica și un spațiu jocurilor pentru adulți, implicând astfel toți copii de la 4 la 99 de ani în cea mai bucuroasă caravană de promovare a mișcării în comunitate.

Seara va fi culminată de un concert de suflet, alături de Moldovan National Youth Orchestra, Adrian Ursu și alți interpreți îndrăgiți.

Pentru mai multe detalii și noutăți despre eveniment, accesați pagina de Facebook.

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele „Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 – 2018 Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implice pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc drept scop implementarea programelor sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijină proiectele dedicate protecției mediului înconjurător, culturale și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

#implicareafacediferenta #kauflandmoldova