Ea le aduce femeilor frumusețea, în fiecare zi și prin tot ce realizează. Victoria Ghecrea este hair stylista care își realizează visele pas cu pas, cu multă perseverență și dăruire. Iată ce își dorește Victoria pentru următorul an, dorințe expuse în cadrul provocării #CEvreaEA, cu ocazia împlinirii a 9 ani de EA.md.

„Am o familie fericită o carieră care merge spre succes și aș vrea ca peste un an să mă înconjoare la fel oameni și prieteni adevărați, așa cum mă înconjoară acum, deoarece în ziua de astăzi este  foarte greu să menții o echipă bună și să ai lângă tine oameni și prieteni adevărați. Eu îmi doresc ca peste un an să fie la fel deoarece atunci când ai oameni adevărați lângă tine lucrurile merg bine și nu există falsitate, minciună, totul este sincer și din suflet”, declară Victoria.

Vezi și: CEvreaEA la 25 de ani. Tatiana: „Vreau să devin o specialistă mai bună, o mamă mai bună, o prietenă mai bună” (Video)

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: 10 eroine din cadrul proiectului celor #90defemei și-au împărtășit cu noi visele. Iată cum s-au transformat acestea într-un deceniu (Video)