Proprietara unui salon de înfrumusețare din Chișinău a venit cu un mesaj către toți cei de la conducere. Victoria Ghecrea s-a adresat președintelui și conducerii țării, detaliind situația unei antreprenoare care achită impozite și salarii la timp, dar care este limitată în activitatea sa zilnică.

„Am trecut de perioada de urgență și ne-am bucurat mult să revenim la muncă și să ne câștigăm din nou bucățica de pâine. Apropo, în perioada aceasta am achitat impozite și salariile. Am revenit la muncă, dar iar ne tâiați aripile: putem presta doar două tipuri de servicii – tunsoare și aranjare. Totodată, la două ore, trebuie să facem pauze de dezinfecție, timp în care am putea să deservim 3-4 clienți. La toate astea mai adăugăm și echipamentele de dezinfecție și protecție. Nu am o problemă cu astea, fac ceea ce este necesar. Însă, având dreptul să prestăm doar două tipuri de servicii, voi ajunge în incapacitate de a achita chiria și a-mi continua oficial activitatea”, mărturisește în video antreprenoarea.

❗️🆘❗️🆘❗️🆘👆🏽Dragi colegi și prieteni vă rog să distribuiți❗️❗️❗️ ✊🏽 Împreună vom reuși❗️❗️❗️”, și-a îndemnat Victoria colegii din breaslă.

Vezi mesajul Victoriei în video-ul de mai jos:

Vezi și: Stilista Victoria Ghecrea, eroina #CEvreaEA la 26 de ani. Iată ce planuri are (Video)