La cei 25 de ani, Tatiana Croitoru și-a stabilit prioritățile și are scopuri bine definite, dar și dorințe frumoase pentru un an înainte. Tânăra a povestit în cadrul proiectului #CEvreaEA, ce așteptări și vise are de la viață.

„Aș vrea o avansare în carieră, vreau certificate la două cursuri diferite, vreau să-mi îmbunătățesc condiția fizică și să practic sportul mai des decât o fac momentan. Mai vreau să încep din nou să scriu, hobby pe care l-am lăsat acum câțiva ani și vreau să învăț să-mi organizez task-urile foarte eficient în așa fel încât să reușesc mai multe chestii în același timp. Tind mereu spre creștere și din acest motiv vreau să devin o mamă mai bună, vreau să devin o specialistă mai bună, o prietenă mai bună și vreau să devin per total un om mai bun”, a dezvăluit Tatiana pentru EA.md.

Citește și: #CEvreaEA cu realizatoarea proiectului „După Cortină”, Eugenia Ion. Oare ce planuri are?

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: 10 eroine din cadrul proiectului celor #90defemei și-au împărtășit cu noi visele. Iată cum s-au transformat acestea într-un deceniu (Video)