Se spune că așa cum îți petreci Revelionul, așa îți va fi și tot anul. De aceea, este foarte important ca în seara dintre ani să arăți bine. Ținuta ta de Revelion trebuie să fie specială și potrivită pentru tine. Stilista Alina Carauș ne vine în ajutor cu câteva sugestii.

Au rămas zile numărate până la speciala zi din an, de aceea trebuie să te grăbești, iar ca să nu dai greș la cumpărături una dintre stilistele de la noi vine cu câteva recomandări și idei pentru tine. 

Alina Carauș ne spune că în anul 2022 se poartă culorile: albastru, negru, verde, maro și desigur cele mai importante nuanțe: argintiu și auriu. 

Stilista ne recomandă rochiile lungi în paiete cu sandale aurii, rochiile tip pijama din satin, care mai apoi pot fi combinate cu absolut orice: pulovere, cardigan, botine și nu doar. De asemenea, se recomandă să porți în seara de Revelion și pantalonii largi combinați cu un top, culorile fiind pastelate și actuale. Costumele din tweed vor fi potrivite atât pentru ospeție la rude sau prieteni, cât și pentru evenimente. Totodată, să nu uităm de rochia neagră clasică și de cea vintage, care mereu este o alegere potrivită. 

Aceste recomandări cu siguranță te vor ajuta să alegi o ținută mult mai ușor, dar Alina nu s-a oprit aici, ea a îmbrăcat câteva ținute ca să vezi cum se aranjează totul pe corp. 

Pentru mai multă inspirație și sfaturi descoperă mai jos videoul Alinei.Tu deja ți-ai ales ținuta de Revelion?