Cu siguranță, omleta este „vedetă” și în familia ta, atunci când vine vorba despre un mic dejun rapid și gustos. Dar, știai care sunt cele două secrete care o fac și mai delicioasă? Află-le în rețeta de mai jos.


Iată cele două secrete ale omletei perfecte:

1.Pentru ca omleta să iasă ca la carte, trebuie să adaugi în ea un ingredient pe care nu îl folosești de obicei: Laptele. Pentru fiecare două ouă adăugate, pune 50 ml de lapte.

2.Iar pentru ca omleta să fie pufoasă, trebuie să bați ouăle cât mai mult, până se fac aproape spumă. Cu cât compoziția e mai aeristiă, cu atât omleta va ieși mai pufoasă.

1413193892_zavtrak-omlet

Iată și cea mai simplă și rapidă rețetă de omletă, din doar 4 ingrediente:

-4 ouă

-100 ml lapte

-sare

-piper

Mod de preparare:

1.Bate ingredientele cu o furculiță, un tel sau chiar cu mixerul, până când compoziția este aeristită și spumoasă.

2.Într-o tigaie, pune puțin unt sau ulei. Așteaptă să se încingă.

3.Toarnă compoziția în tigaie. Ai grijă ca ompleta să nu se ardă.

Poftă mare să aveți!

Foto: libertatea.ro

Distribuie articolul: