Lumea bună se adună! Primăria municipiul Chișinău lansează în premieră Festivalul „Chișinăul Sportiv”, care va avea loc pe 17 iunie. În Parcul „La Izvor” se vor aduna sportivi talentați, cu renume la nivel european și internațional. Participanții la evenimentul inedit vor putea interacționa cu personalități notorii care frecventează constant sala de sport în spațiul autohton, precum Anastasia Nichita, Irina Rîngaci și Serghei Tarnovschi.

Campionul european la haltere, Marin Robu, va susține o prezentare specială și va împărtăși din experiența sa în acest gen de sport. Marin Robu, prin performanțele și abilitățile sale, a ajuns, la propriu, în elita halterofililor europeni.

Tinerii și copiii care vor veni în Parcul „La Izvor” vor putea să descopere și secretul succesului celor două campioane mondiale – Anastasia Nichita și Irina Rîngaci. Sportivele vor oferi sfaturi și lecții învățate din cariera lor, motivându-i pe cei prezenți să persevereze în atingerea scopurilor.

La eveniment va fi prezent și campionul mondial la caiac-canoe, Serghei Tarnovschi, care va împărtăși publicului din experiența sa. Prezența sportivului la festival este o oportunitate unică pentru toți participanții de a-i cunoaște povestea impresionantă și de a afla mai multe despre munca enormă depusă în timpul antrenamentelor.

De asemenea, sportiva Anastasia Guz, maestru internațional la gimnastică ritmică, va prezenta un masterclass pentru cei pasionați de sporturi elegante și grațioase. Participanții vor putea urmări îndeaproape tehnicile artistice ale Anastasiei, primind sfaturi și îndrumări prețioase.

Cei cinci sportivi au fost premiați de municipalitate cu diplome de onoare și sume bănești, în urma succeselor obținute la nivel european și mondial.

Toți locuitorii și oaspeții Capitalei sunt așteptați sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, în Parcul „La Izvor”. Evenimentul va cuprinde un program vast de activități sportive, masterclass-uri și programe de divertisment. Tot acolo va fi organizat și un târg cu produse autohtone, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit, din partea invitaților speciali.

Distribuie articolul: