Se pare că vedeta de televiziune Kim Kardashian este căsătorită nu doar cu unul dintre cei mai cotați rapperi din America de Nord, ci și unul dintre cei mai stilați bărbați de pe planetă. Cel puțin asta susțin redactorii revistei GQ, care l-au desemnat pe Kanye drept cel mai stilat bărbat în viață, din 2015.

Pentru a doua oară la rând, Kanye West cucerește cu încredere titlul de cel mai stilat bărbat al anului, potrivit publicației GQ. Și asta, grație felului armonios de a se afișa în public în ținute ce îmbină stilurile hip-hop și rock ‘n’ roll.

kanye-west-gq-july-2014-02

Locul secund, în top, este ocupat de modelul de 18 ani Lucky Blue Smith, iar concurența, se pare, a fost destul de mare, diferența dintre cei doi fiind de circa 8%.

În acest mod, votanții i-au oferit lui Kanye tocmai 53,89% la sută dintre voturile lor, iar alegerea publicului a fost susținută și de autorii clasamentului.

Cea care a influențat vizibil rezultatele clasamentului este nimeni alta decât soția rapperului american – Kim Kardashian, care își îndemna fanii virtuali să-și ofere votul în favoarea lui West. La fel de solidari au fost și alți membri ai familiilor Kardashian și Jenner.

În 2011, Kanye și-a prezentat prima colecție vestimentară din carieră, iar în 2015, și-a comunicat dorința de a deveni următorul președinte al SUA.

Foto: GQ

Distribuie articolul: