Divorțul lui Garik Harlamov și Kristina Asmus a provocat multe discuții, atât în lumina pozitivă, cât și în cea negativă. Recent, Ivan Ohlobistin, unul dintre protagoniștii serialului „Interni”, s-a expus și el referitor la acest subiect și a venit în apărarea Kristinei. 

Sursă: Instagram

Când cuplul a anunțat despre divorț, atât Kristina, cât și Garik au menționat că noul film în care actrița a interpretat un rol ce a stârnit multe controverse, nu are nicio legătură cu decizia luată. Ivan Ohlobistin a venit și el cu o părere. „Eu o admir pe Kristina, este un om frumos, sufletist și mereu te poate ajuta în treburile casnice. Ea are o sumedenie de privilegii, iar ce ține de relațiile ei intime și filmările în ecranizarea „Text”, oricum am s-o apăr, pentru că la noi relațiile au ajuns la nivel de rudenie și eu deja nu o pot critica obiectiv”, a menționat actorul.

Ivan Ohlobostin a menționat că nu a vizionat filmul și nici nu dorește și chiar dacă acolo sunt scene extrem de îndrăznețe, acesta oricum o va considera pe Kristina drept copil mic, dar cu suflet mare.

„Și soarta ei nu este ușoară. Tot ceea ce a făcut în profesia de actriță, a făcut singură, nimeni nu a ajutat-o, nu a fost protejată de nimeni și era deja vedetă încă înainte de căsătorie. Și în divorțul ei, nu vreau să-l comentez, nu vreu să judec. Îi voi lua mereu apărarea, e mișto”, a declarat Ohlobistin.

Sursă: Instagram

Reamintim că la sfârșit de iunie, Kristina a anunțat pe rețelele sociale despre divorțul cu Garik Harlamov. Cuplul dorește să rămână în continuare în relații bune și să o educe împreună pe fiica de șase ani, Anastasia.

Vezi și: Kristina Asmus și Garik Harlamov divorțează după 8 ani de căsnicie (Foto)