Veste proastă pentru fanii cuplului de vedete. Kristina Asmus a anunțat prin intermediul rețelelor sociale că ea și soțul său, umoristul Garik Harlamov, divorțează! 

Actrița a publicat o fotografie amuzantă în care apare ea și soțul său într-o ipostază tandră, iar când internauții au citit textul care a însoțit postarea au rămas perplecși. Vedeta anunță divorțul lor!

„8 ani de căsnicie. Mi-am săturat bărbatul. Scuzați-mă, nu am putut rezista. Bine, gluma deoparte. Din păcate, suntem și noi în trend. Eu și Garik Harlamov Divorțăm. Dar vreau să clarific imediat situația. Nici filmul „Text” (este vorba despre filmul în care Kristina apare în scene îndrăznețe de sex), nici auto-izolarea și nici altcineva nu sunt de vină pentru acest lucru. Numai noi. Și acest lucru nu este hype. Nu dă Doamne! Această decizie nu este una spontană. A fost gândită mult timp și formulată în urmă cu aproape un an. Înainte de a deveni o tendință. Ne despărțim fără murdărie, cu mult respect unul față de celălalt. Și acum sunt plină de recunoștință și multă dragoste.

Sper într-adevăr să putem întreține pentru totdeauna relații calde de prietenie pentru binele fiicei noastre, pe care cu siguranță o vom crește împreună ca părinți iubitori. În orice caz, acesta este un proces dureros și vă rog să tratați decizia noastră cu înțelegere. Rog mass-media să nu ne deranjeze, acest lucru nu are rost. Nu vor exista comentarii și interviuri (cel puțin deocamdată) pe acest subiect. Mulțumim”

În susținerea postării sale, Kristina a mai distribuit în stories o imagine neagră cu o inimă frântă pe mijloc.

O postare asemănătoare a făcut și Garik Harlamov: „Acum 8 ani am început o relație cu Asmus Kristina 8 – o cifră bună. Semnul infinitului. Ne-am căsătorit pe 8. Dar pe pământ nu există nimic infinit. Și, din păcate, nu facem excepție. Calea noastră cu Kristina nu se termină, ci trece la o altă etapă, în care sper să existe întotdeauna un loc de prietenie și respect. Da, divorțăm. Dar cu siguranță rămânem părinții iubitori ai unei fiice frumoase. Au trecut 8 ani minunați.

Îi sunt extrem de recunoscător Kristinei pentru ei și pentru cel mai important lucru din viața noastră – pentru fiica noastră. Desigur, vor începe speculațiile , dar vreau imediat să clarific că nici pandemia, nici filmul „Text”, nici altcineva în această situație nu sunt de vină. Se întâmplă în viață. S-a întâmplat. Dar vom rămâne mereu oameni apropiați și ne despărțim prieteni, cu mult respect unul față de celălalt.

Acum trecem prin procedura de divorț. Aceasta este o perioadă dificilă pentru noi toți, așa că cer presei să nu mă deranjeze, nici pe Kristina și nici pe oamenii dragi. Cu siguranță vor fi multe speculații și întrebări pe diverse platforme și forumuri. Această „jucărie” nu v-o putem interzice”.

Nimeni nici nu bănuia că între cei doi ar exista probleme. Nici măcar fotografiile comune, care apăreau din ce în ce mai rar pe rețelele sociale, nu dădeau de bănuit. Kristina și Garik păreau un cuplu trainic, dar nu a fost să fie. Cei doi au împreună o fetiță de 6 ani, Anastasia Harlamova.


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram.com