Schimbări astronomice au loc începând de astăzi. Din 23 octombrie Soarele părăsește zodia Balanță și intră în Scorpion și pe măsură ce ieșim din sezonul Balanței, o zodie echilibrată, care iubește pacea și liniștea, ne pregătim să intrăm în sezonul Scorpionului. Potrivit kudika.ro a venit timpul să acceptăm energia incredibilă care însoțește această zodie.

Berbec

În următoarele săptămâni Universul te sfătuiește să acorzi atenție intuiției tale. Este posibil că în ultima perioada să fi făcut câteva schimbări rapide care te-au pus pe un drum greșit. Acum astrele îți oferă posibilitatea de a face o nouă serie de modificări astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești. Ascultă-ți sufletul.

Taur

Această perioada va fi una destul de intensă pentru tine și asta deoarece Venus, planetă care îți guvernează semnul, care este în mod natural senzuală și intensă, acum se află într-un semn al Pământului și te influențează foarte mult. Este posibil că în următoarele săptămâni să simți o combinație de intensitate emoțională asociată cu dorința de a deveni serioasă în relațiile tale.

Gemeni

Acum este momentul perfect pentru a face schimbări importante în ceea ce privește viață sentimentală. În cazul în care există deja cineva în viața ta la care începi să ții, vorbește deschis despre ce simți pentru că o astfel de conversație te va ajută să duci relația la următorul nivel. Dacă ești singură, spre final de octombrie astrele îți pregătesc surprize frumoase.

Rac

În următoarele săptămâni intuiția ta este la cote maxime, iar creativitatea va zburda non stop. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a îți îndrepta atenția asupra proiectelor profesionale, a planurilor și visurilor pe care le ai. Ai încredere în tine și îndrăznește să ieși din zona de confort pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Leu

Următoarea perioadă va aduce o sensibilitate sporită în viața ta; trebuie să înveți să ai mai multă grijă de tine, de inima ta și să îți hrănești sufletul cu gânduri frumoase. Îndreaptă-ți atenția asupra afirmațiilor pozitive și fă lucruri care te ajută să ai încredere în tine.

Fecioara

Creativitatea este o modalitate excelență de a renunța la emoțiile dificile. Nu îți mai face atât de multe griji cu privire la ce urmează să se întâmple; concentrează-te asupra momentului prezent și găsește metode de a îl face special și de a aduce fericire în viața ta.

Balanță

În această perioada vrei să ieși din zona de confort și să lupți mai mult pentru ceea ce îți dorești. Te concentrezi cu tot sufletul tău asupra emoțiilor pe care le simți și încerci să faci tot posibilul să aduci fericirea și liniștea în viața ta.

Scorpion

Ar putea părea evident, însă există un motiv și mai mare pentru care Universul pregătește surprize interesante pentru tine. Marte și Mercur vor fi în semnul tău în cea mai mare parte a acestui sezon. Toată această energie a Scorpionului aduce conversații intense, multă motivație bazată pe intuiție și impulsuri puternice pentru a face schimbări masive pe toate planurile.

Săgetător

În următoarele săptămâni Universul te sfătuiește să încerci să îți deschizi inima astfel încât să permiți dragostei să între în viață ta. Renunță la toate zidurile pe care le-ai construit în jurul tău de teamă de a nu mai fi rănită și învață să iubești din nou. Te așteaptă o perioadă cu adevărat specială.

Capricorn

În timp ce Venus, planetă guvernată de semnul Scorpion, se mută în zodia ta în această lună, este posibil ca starea de spirit să ți se schimbe foarte des în următoarele săptămâni. Vei duce lupte mari cu emoții contradictorii în acest sezon – Scorpionul te va încuraja să simți lucrurile mai profund și mai senzual, Venus în Capricorn îți va îngreuna taskurile pe care vrei să le faci pe planul romantic.

Vărsător

Poți face față marilor emoții care ar putea să îți conducă gândurile. Cum? Cu multă răbdare. Nu te lăsa influențată de nimeni, încearcă să nu grăbești nicio decizie și să nu faci nicio schimbare bruscă. Analizează cu atenție fiecare detaliu pentru a îți dai seama dacă vrei cu adevărat să mergi în acea direcție.

Pești

Ca semn al apei, vei simți energiile Scorpionului destul de intens. Este posibil ca în următoarele săptămâni să te simți atrasă foarte mult de spiritualitate. De asemenea, vrei să te cunoști mai bine, să te redescoperi, să petreci timp cu tine și să îți dai seama care sunt pasiunile și dorințele tale, ce te face fericită și ce îți dorești de la viitor.

Sursa: kudika.ro

Foto: Pexels.com